Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.17
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 48108
Ac Miały CFC Celiny
zobaczymy Tactiek Nowa
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65.1 gemiddelde waardering 63.8
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Hruszowiec geeft de bal voor. Inworp. Petrea met de inworp. Mistrz geeft een hoge lob. Koprowski krijgt zijn hoofd ertegen. Simensen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Garcia probeert naar een medespeler te passen. Mistrz is nu in balbezit. Mistrz met een sublieme pass. Koprowski rent richting de bal. Koprowski draait met de bal, schiet en ... Simensen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Bianga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Torje de bal. Torje probeert naar een medespeler te passen. de Mos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz passt de bal met de wreef. Forte speelt de bal door. Əbülfətov rent richting de bal. Əbülfətov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Əbülfətov rent richting de bal. Əbülfətov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koprowski de bal. Koprowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Miały 59%, CFC Celiny 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ac Miały - CFC Celiny 0:0

61e minuut.
Torje verovert de bal door een tackle van achteren. Torje met een sublieme pass. Bianga is nu in balbezit. Bianga geeft een hoge lob. Alexoudis krijgt zijn hoofd ertegen. Rnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Koprowski onderschept slim de pass. Koprowski passt de bal met de wreef. Əbülfətov rent richting de bal. Əbülfətov draait met de bal, schiet en ... Simensen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Simensen speelt de bal door. Leś kopt de bal weg. Koprowski rent richting de bal. Koprowski draait met de bal, schiet en ... Simensen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - CFC Celiny 0:1

68e minuut.
Garcia rent richting de bal. Alexoudis verovert de bal door een tackle van achteren. Alexoudis passt de bal met de wreef. de Mos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mos draait met de bal, schiet en ... Rnić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Obolewicz rent richting de bal. Alexoudis verovert de bal door een tackle van achteren. Bianga rent richting de bal. Bianga schiet op doel. Rnić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ac Miały - CFC Celiny 1:1

76e minuut.
Əbülfətov passt de bal met de wreef. Mistrz rent richting de bal. Mistrz probeert naar een medespeler te passen. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski draait met de bal, schiet en ... Simensen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Forte probeert naar een medespeler te passen. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Forte neemt de hoekschop. Əbülfətov maakt een snoekduik en kopt de bal. Simensen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianga verovert de bal door een tackle van achteren. Bianga passt de bal zonder na te denken. Alexoudis rent richting de bal. Alexoudis draait met de bal, schiet en ... Rnić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Priivits is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Puyol kopt de bal weg. Bianga kan de bal niet met de borst controleren. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexoudis is nu in balbezit. Alexoudis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Miały 52%, CFC Celiny 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ac Miały - CFC Celiny 1:1