Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.17
  • Stadion: Pandemonium
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 10610
Black Hawk United Transformator CYK CYK Cykadelia
glebokie gardlo Tactiek 1352
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
26 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 42.5
formidable Schieten good
formidable Passen average
very good Verdedigen good


3e minuut.
Carabaş probeert naar een medespeler te passen. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sinicki de bal. Sinicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Oliva rent richting de bal. Bruins Slot begaat een overtreding. Oliva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frąszczak met een snel genomen vrije trap. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva schiet op doel. Gorbachev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Fijał rent richting de bal. Oliva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oliva krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kaczmarczak probeert naar een medespeler te passen. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczak begaat een overtreding. Drăgan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Viola neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Newhart heeft problemen om de bal te vangen. Newhart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Transformator CYK CYK Cykadelia 1:0

14e minuut.
Wiśnicki kopt de bal weg. Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki speelt de bal door. Drăgan rent richting de bal. Drăgan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Viola speelt de bal door. Carabaş rent richting de bal. Carabaş geeft de bal voor. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Transformator CYK CYK Cykadelia 2:0

18e minuut.
Kaczmarczak rent richting de bal. Viola onderschept slim de pass. Viola passt de bal met de wreef. Carabaş rent richting de bal. Carabaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Transformator CYK CYK Cykadelia 3:0

20e minuut.
Sinicki probeert naar een medespeler te passen. Viola speelt de bal door. Drăgan is nu in balbezit. Carabaş rent richting de bal. Carabaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Transformator CYK CYK Cykadelia 4:0

22e minuut.
Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş passt de bal in één keer door. Newhart rent richting de bal. Newhart geeft een hoge lob. Drăgan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Jabá de bal. Viola onderschept slim de pass. Viola passt de bal zonder na te denken. Carabaş heeft problemen om de bal te vangen. Carabaş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Bruins Slot verovert de bal door een tackle van achteren. Bruins Slot geeft de bal voor. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan schiet op doel. Benites werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Hawk United 32%, Transformator CYK CYK Cykadelia 68%.
Black Hawk United - Transformator CYK CYK Cykadelia 4:0

49e minuut.
Pokos geeft een hoge lob. Ridolfi is nu in balbezit. Ridolfi geeft een lange en hoge pass. Newhart is nu in balbezit. Newhart geeft een hoge lob. Benites bokst de bal weg.

54e minuut.
Viola geeft een hoge lob. Carabaş kopt de bal weg. Matras heeft problemen om de bal te vangen. Drăgan rent richting de bal. Drăgan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Wiśnicki de bal. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş draait met de bal, schiet en ... Benites probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Transformator CYK CYK Cykadelia 5:0

55e minuut.
Rodzik is nu in balbezit. Newhart rent richting de bal. Newhart geeft een hoge lob. Drăgan rent richting de bal. Drăgan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Pokos geeft een lange en hoge pass. Drăgan rent richting de bal. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Transformator CYK CYK Cykadelia 6:0

59e minuut.
Frąszczak speelt de bal door. Sola is nu in balbezit. Carabaş begaat een overtreding. Carabaş krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Figueiras rent richting de bal. Newhart is nu in balbezit. Newhart met een sublieme pass. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Matras geeft een lange en hoge pass. Inworp. Viola met de inworp. Drăgan heeft problemen om de bal te vangen. Drăgan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Frąszczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăgan rent richting de bal. Drăgan met een sublieme pass. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş draait met de bal, schiet en ... Benites kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Transformator CYK CYK Cykadelia 7:0

65e minuut.
Inworp. Teber komt het veld opgelopen. Figueiras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gazdag bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazdag geeft een hoge lob. Viola kopt de bal weg. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carabaş is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Transformator CYK CYK Cykadelia 8:0

68e minuut.
Wiśnicki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viola met de inworp. Drăgan rent richting de bal. Drăgan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Klungelig pakt Kaczmarczak de bal. Sinicki geeft een lange en hoge pass. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş schiet op doel. Benites maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Transformator CYK CYK Cykadelia 9:0

71e minuut.
Pokos geeft de bal voor. Drăgan kopt de bal weg. Sinicki is nu in balbezit. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Transformator CYK CYK Cykadelia 10:0

72e minuut.
Rəhimzadə komt het veld opgelopen. Illyés komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Sinicki de bal onder controle te krijgen. Sinicki geeft een hoge lob. Carabaş rent richting de bal. Carabaş draait met de bal, schiet en ... Benites probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Transformator CYK CYK Cykadelia 11:0

89e minuut.
Frąszczak heeft problemen om de bal te vangen. Gazdag onderschept slim de pass. Gazdag geeft de bal voor. Drăgan rent richting de bal. Drăgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - Transformator CYK CYK Cykadelia 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Hawk United 20%, Transformator CYK CYK Cykadelia 80%.
Black Hawk United - Transformator CYK CYK Cykadelia 12:0