Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.17
  • Stadion: San Mamés
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 41999
Athletic Zacisze FC FC
robert25 Tactiek plokp
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.8 gemiddelde waardering 64
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


12e minuut.
Gözalan geeft de bal voor. Bekilli probeert de bal aan de voet te houden. McFadden geeft de bal voor. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ravignani is nu in balbezit. Ravignani passt de bal zonder na te denken. Mustang met een sublieme pass. Dragu rent richting de bal. Dragu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mustang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ravignani probeert de bal met de borst te controleren. Ravignani geeft een lange en hoge pass. Dragu maakt een snoekduik en kopt de bal. Subacchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Zacisze - FC FC 1:0

34e minuut.
Dyluś rent richting de bal. Pyhälä verovert de bal door een tackle van achteren. Pyhälä speelt de bal door. Bekilli rent richting de bal. Bekilli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Negrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrau passt de bal met de wreef. Ravignani speelt de bal door. Daar is Dragu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daar is Fridrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekilli is nu in balbezit. McFadden maakt een afschuwelijke overtreding. McFadden krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Negrau geeft een lange en hoge pass. Gözalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlsný onderschept slim de pass. Mlsný draait met de bal, schiet en ... Subacchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Zacisze - FC FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Zacisze 48%, FC FC 52%.
Athletic Zacisze - FC FC 2:0

55e minuut.
Gözalan verovert de bal door een tackle van achteren. Gözalan geeft een hoge lob. Daar is Fridrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bekilli rent richting de bal. Bekilli schiet op doel. Kőtörő probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Dyluś speelt de bal door. Klungelig pakt Mustang de bal. Mustang passt de bal met de wreef. Dragu is nu in balbezit. Dragu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kowalec passt de bal met de wreef. Pyhälä rent richting de bal. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer verovert de bal door een tackle van achteren. Enginer haalt uit met een fantastische trap. Kőtörő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Wikström geeft een hoge lob. Kowalec kopt de bal weg. Daar is Cantоna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginer haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Milinić geeft een lange en hoge pass. Fridrich kopt de bal weg. Davidson heeft problemen om de bal te vangen. Enginer is nu in balbezit. Enginer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Zacisze 44%, FC FC 56%.
Athletic Zacisze - FC FC 2:0