Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.17
  • Stadion: San Siro
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 60000
Ac Miały ŻNIN KLUB
zobaczymy Tactiek 4-2-2-2
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
19 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
64.5 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten solid
formidable Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


8e minuut.
Puyol onderschept slim de pass. Puyol speelt de bal door. Karađole bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrepka onderschept slim de pass. Hrepka geeft een lange en hoge pass. Paal!

11e minuut.
Inworp. Veneranta met de inworp. Liidemann met een sublieme pass. Văn Vương rent richting de bal. Văn Vương draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Puyol onderschept slim de pass. Puyol passt de bal in één keer door. Alexoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexoudis schiet op doel. Khánh Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rosales onderschept slim de pass. Rosales geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de Mos de bal. de Mos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bianga bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianga draait met de bal, schiet en ... Khánh Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Bianga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianga passt de bal in één keer door. Alexoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexoudis schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje speelt de bal door. de Mos is nu in balbezit. de Mos schiet op doel. Khánh Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - ŻNIN KLUB 1:0

36e minuut.
Veneranta passt de bal zonder na te denken. Hrepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrepka met een sublieme pass. Demurtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Demurtas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
de Mos rent richting de bal. de Mos passt de bal zonder na te denken. Alexoudis is nu in balbezit. Alexoudis schiet op doel. Khánh Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - ŻNIN KLUB 2:0

39e minuut.
Izydor speelt de bal door. Brachtenbach controleert de bal met de borst. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mos onderschept slim de pass. de Mos haalt uit met een fantastische trap. Khánh Giang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Demurtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Demurtas met een sublieme pass. Hrepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrepka geeft een lange en hoge pass. Simensen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Izydor kopt de bal weg. Hrepka met een sublieme pass. Veneranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Veneranta geeft een lange en hoge pass. Demurtas springt en kopt de bal. Simensen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Bianga controleert de bal met de borst. Bianga probeert naar een medespeler te passen. Alexoudis is nu in balbezit. Alexoudis haalt uit met een fantastische trap. Khánh Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. de Mos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - ŻNIN KLUB 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Miały 59%, ŻNIN KLUB 41%.
Ac Miały - ŻNIN KLUB 3:0

53e minuut.
Liidemann speelt de bal door. Văn Vương rent richting de bal. Hruszowiec is nu in balbezit. Văn Vương verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Vương draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Alexoudis rent richting de bal. Alexoudis passt de bal met de wreef. de Mos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mos schiet op doel. Khánh Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - ŻNIN KLUB 4:0

77e minuut.
Bianga bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mos bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachtenbach onderschept slim de pass. Bianga is nu in balbezit. Bianga schiet op doel. Khánh Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alexoudis heeft problemen om de bal te vangen. Alexoudis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - ŻNIN KLUB 5:0

79e minuut.
Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje speelt de bal door. Bianga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianga geeft de bal voor. Alexoudis krijgt zijn hoofd ertegen. Khánh Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Mos is nu in balbezit. de Mos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - ŻNIN KLUB 6:0

80e minuut.
Veneranta geeft de bal voor. Hrepka kopt de bal weg. de Mos is nu in balbezit. Bianga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de Mos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - ŻNIN KLUB 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Miały 58%, ŻNIN KLUB 42%.
Ac Miały - ŻNIN KLUB 7:0