Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Transformator CYK CYK Cykadelia Orion Koszary
tt Tactiek zbyszek
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 59.9
good Schieten outstanding
average Passen very good
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Kaczmarczak is nu in balbezit. Kaczmarczak passt de bal zonder na te denken. Matras rent richting de bal. Lászlai onderschept slim de pass. Lászlai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Klungelig pakt Vijums de bal. Vijums passt de bal zonder na te denken. Suurjärv is nu in balbezit. Suurjärv geeft de bal voor. Soler krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Păcălici passt de bal zonder na te denken. Lászlai rent richting de bal. Wiśnicki rent richting de bal. Lászlai onderschept slim de pass. Lászlai draait met de bal, schiet en ... Benites verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Djappa kopt de bal weg. Klungelig pakt Kubowicz de bal. Suurjärv met een sublieme pass. Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai draait met de bal, schiet en ... Benites kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mircea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lászlai rent richting de bal. Lászlai draait met de bal, schiet en ... Benites werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Orion Koszary 0:1

21e minuut.
Păcălici is nu in balbezit. Păcălici probeert naar een medespeler te passen. Suurjärv geeft de bal voor. Soler springt en kopt de bal. Benites maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Orion Koszary 0:2

22e minuut.
Rodzik geeft een hoge lob. Vijums kopt de bal weg. Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai schiet op doel. Benites maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Orion Koszary 0:3

30e minuut.
Păcălici probeert naar een medespeler te passen. Suurjärv heeft problemen om de bal te vangen. Suurjärv met een sublieme pass. Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai haalt uit met een fantastische trap. Benites bokst de bal weg. Soler is nu in balbezit. Soler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Orion Koszary 0:4

32e minuut.
Suurjärv met de inworp. Mircea is nu in balbezit. Mircea passt de bal zonder na te denken. Suurjärv rent richting de bal. Suurjärv geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Suurjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Suurjärv geeft de bal voor. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Inworp. Vijums met een snelle inworp. Păcălici probeert naar een medespeler te passen. Lászlai is nu in balbezit. Lászlai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Orion Koszary 0:5

44e minuut.
Klungelig pakt Mircea de bal. Mircea geeft een hoge lob. Soler rent richting de bal. Soler haalt uit met een fantastische trap. Benites maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Orion Koszary 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transformator CYK CYK Cykadelia 84%, Orion Koszary 16%.
Transformator CYK CYK Cykadelia - Orion Koszary 0:6

51e minuut.
Soler passt de bal in één keer door. Rodzik heeft problemen om de bal te vangen. Soler rent richting de bal. Soler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Ghazghazi kopt de bal weg. Daar is Kubowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suurjärv probeert naar een medespeler te passen. Soler rent richting de bal. Soler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Kaczmarczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijums verovert de bal door een tackle van achteren. Vijums speelt de bal door. Lászlai rent richting de bal. Lászlai draait met de bal, schiet en ... Benites bokst de bal weg.

58e minuut.
Soler rent richting de bal. Rodzik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rodzik met een sublieme pass. Lászlai kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Orion Koszary 0:7

59e minuut.
Păcălici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Vijums de bal. Vijums probeert naar een medespeler te passen. Suurjärv rent richting de bal. Suurjärv schiet op doel. Paal! Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kaczmarczak met de inworp. Suurjärv probeert naar een medespeler te passen. Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Soler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Orion Koszary 0:8

72e minuut.
Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcălici passt de bal zonder na te denken. Suurjärv met een sublieme pass. Lászlai is nu in balbezit. Lászlai haalt uit met een fantastische trap. Benites verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Wiśnicki de bal onder controle te krijgen. Soler is nu in balbezit. Soler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Orion Koszary 0:9

77e minuut.
Păcălici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vijums is nu in balbezit. Vijums passt de bal met de wreef. Lászlai is nu in balbezit. Lászlai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Orion Koszary 0:10

87e minuut.
Suurjärv passt de bal zonder na te denken. Vijums rent richting de bal. Vijums passt de bal in één keer door. Lászlai is nu in balbezit. Lászlai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mircea geeft een hoge lob. Lászlai krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Transformator CYK CYK Cykadelia - Orion Koszary 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Transformator CYK CYK Cykadelia 78%, Orion Koszary 22%.
Transformator CYK CYK Cykadelia - Orion Koszary 0:11