Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zagożdżonka Athletic Zacisze
nowa 1 Tactiek robert25
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 61.1
solid Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


4e minuut.
Jajszczyk rent richting de bal. Mustang verovert de bal door een tackle van achteren. Mustang geeft een hoge lob. Mlsný is nu in balbezit. Mlsný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Negrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrau passt de bal met de wreef. Mustang bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustang geeft een lange en hoge pass. Mlsný maakt een snoekduik en kopt de bal. Oswos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zagożdżonka 54%, Athletic Zacisze 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Zagożdżonka - Athletic Zacisze 0:0

48e minuut.
Mustang passt de bal met de wreef. Ravignani met een sublieme pass. Bieniek rent richting de bal. Bieniek draait met de bal, schiet en ... Kőtörő maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Negrau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ravignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Moisoiu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Moisoiu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
Negrau met een sublieme pass. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyręba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyręba krijgt een gele kaart. Dragu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ravignani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oswos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Fernández Carbajo rent richting de bal. Fernández Carbajo geeft een lange en hoge pass. Fridrich kopt de bal weg. Negrau is nu in balbezit. Negrau geeft een lange en hoge pass. Oswos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mlsný maakt een snoekduik en kopt de bal. Oswos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zagożdżonka - Athletic Zacisze 0:1

71e minuut.
Fridrich verovert de bal door een tackle van achteren. Fridrich geeft de bal voor. Câmpeanu kopt de bal weg. Jajszczyk is nu in balbezit. Jajszczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Dyluś probeert naar een medespeler te passen. Davidson geeft de bal voor. Fernández Carbajo controleert de bal met de borst. Dragu is nu in balbezit. Dragu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fernández Carbajo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaňo komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Mustang is nu in balbezit. Mustang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jajszczyk met een snelle inworp. Milin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cantоna trapt de bal weg van het doel. Daar is Negrau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negrau geeft een lange en hoge pass. Mlsný bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlsný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zagożdżonka 49%, Athletic Zacisze 51%.
KS Zagożdżonka - Athletic Zacisze 0:1