Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŻNIN KLUB CFC Celiny
4-2-2-2 Tactiek Nowa
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
60.8 gemiddelde waardering 65.5
very good Schieten formidable
formidable Passen formidable
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Styszko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Veneranta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương schiet op doel. Rnić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Styszko rent richting de bal. Forte geeft een hoge lob. Mistrz kopt de bal weg. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Mistrz passt de bal met de wreef. Koprowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachtenbach is nu in balbezit. Koprowski onderschept slim de pass. Koprowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Văn Vương is nu in balbezit. Văn Vương passt de bal zonder na te denken. Demurtas is nu in balbezit. Demurtas schiet op doel. Rnić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - CFC Celiny 1:0

18e minuut.
Mistrz speelt de bal door. Koprowski is nu in balbezit. Brachtenbach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Brachtenbach krijgt een gele kaart. Koprowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Koprowski neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŻNIN KLUB - CFC Celiny 1:1

25e minuut.
Minicucci rent richting de bal. Minicucci met een sublieme pass. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski haalt uit met een fantastische trap. Khánh Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - CFC Celiny 1:2

28e minuut.
Veneranta is nu in balbezit. Veneranta geeft een hoge lob. Hrepka speelt de bal door. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Forte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forte passt de bal met de wreef. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz geeft de bal voor. Koprowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Forte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forte passt de bal in één keer door. Koprowski rent richting de bal. Koprowski haalt uit met een fantastische trap. Khánh Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Trillo probeert naar een medespeler te passen. Hrepka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrepka passt de bal zonder na te denken. Demurtas is nu in balbezit. Demurtas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŻNIN KLUB - CFC Celiny 2:2

43e minuut.
Klungelig pakt Əbülfətov de bal. Văn Vương onderschept slim de pass. Obolewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Vương haalt uit met een fantastische trap. Rnić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

45e minuut.
Əbülfətov rent richting de bal. Forte is nu in balbezit. Forte passt de bal zonder na te denken. Əbülfətov rent richting de bal. Əbülfətov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIN KLUB 48%, CFC Celiny 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ŻNIN KLUB - CFC Celiny 2:2

50e minuut.
Hrepka is nu in balbezit. Hrepka passt de bal met de wreef. Styszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương onderschept slim de pass. Văn Vương haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Koprowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachtenbach verovert de bal door een tackle van achteren. Grămadă is nu in balbezit. Grămadă geeft een lange en hoge pass. Văn Vương springt en kopt de bal. Rnić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Quaranta geeft een hoge lob. Əbülfətov rent richting de bal. Quaranta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quaranta krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Styszko heeft problemen om de bal te vangen. Priivits geeft een hoge lob. Brachtenbach rent richting de bal. Koprowski onderschept slim de pass. Koprowski schiet op doel. Khánh Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Inworp. Genkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minicucci met een sublieme pass. Koprowski is nu in balbezit. Koprowski schiet op doel. Khánh Giang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Əbülfətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əbülfətov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - CFC Celiny 2:3

81e minuut.
Văn Vương passt de bal met de wreef. Demurtas is nu in balbezit. Obolewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Demurtas verovert de bal door een tackle van achteren. Demurtas haalt uit met een fantastische trap. Rnić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Liidemann is nu in balbezit. Liidemann passt de bal in één keer door. Styszko is nu in balbezit. Văn Vương verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Vương schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIN KLUB 37%, CFC Celiny 63%.
ŻNIN KLUB - CFC Celiny 2:3