Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.17
  • Stadion: Pandemonium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21277
Black Hawk United FC Przetycz
4 def +winger Tactiek Becir
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
26 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 58.7
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Galdea passt de bal in één keer door. Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Figueiras zijn tegenspeler op de grond. Figueiras krijgt een gele kaart. Birkantas raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciucă met een snel genomen vrije trap. Buscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscan haalt uit met een fantastische trap. Gorbachev bokst de bal weg.

3e minuut.
Seaman is nu in balbezit. Seaman passt de bal met de wreef. Buscan is nu in balbezit. Buscan haalt uit met een fantastische trap. Gorbachev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Bruins Slot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - FC Przetycz 0:1

6e minuut.
Carabaş kopt de bal weg. Lonfat heeft problemen om de bal te vangen. Cobeño rent richting de bal. Cobeño draait met de bal, schiet en ... Szłapka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Hawk United - FC Przetycz 1:1

10e minuut.
Bruins Slot speelt de bal door. Sinicki probeert naar een medespeler te passen. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola geeft een lange en hoge pass. Cobeño springt en kopt de bal. Szłapka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Seaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sinicki probeert naar een medespeler te passen. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - FC Przetycz 2:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Viola met de inworp. Figueiras controleert de bal met de borst. Birkantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkantas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cobeño bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serwotka. Cobeño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Newhart zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cobeño maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Viola rent richting de bal. Viola geeft een lange en hoge pass. Carabaş kopt de bal weg. Cobeño is nu in balbezit. Cobeño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ciepły is nu in balbezit. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki geeft de bal voor. Cobeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobeño schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Carabaş rent richting de bal. Cobeño is nu in balbezit. Galdea maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Galdea moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Galdea schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cobeño raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cobeño kan niet meer verder spelen. Drăgan komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Bruins Slot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki speelt de bal door. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - FC Przetycz 3:1

44e minuut.
Inworp. Viola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinicki controleert de bal met de borst. Sinicki met een sublieme pass. Drăgan rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Hawk United 42%, FC Przetycz 58%.
Black Hawk United - FC Przetycz 3:1

51e minuut.
Lonfat verovert de bal door een tackle van achteren. Lonfat geeft een hoge lob. Cytowski kopt de bal weg. Newhart geeft de bal voor. Carabaş krijgt zijn hoofd ertegen. Szłapka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki passt de bal met de wreef. Drăgan rent richting de bal. Drăgan draait met de bal, schiet en ... Szłapka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - FC Przetycz 4:1

54e minuut.
Gazdag geeft een hoge lob. Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola passt de bal met de wreef. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş schiet op doel. Szłapka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Sokołowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Ciucă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinicki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Carabaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carabaş draait met de bal, schiet en ... Szłapka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - FC Przetycz 5:1

65e minuut.
Buscan speelt de bal door. Klungelig pakt Ciucă de bal. Sinicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sinicki krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bruins Slot heeft problemen om de bal te vangen. Fijał geeft een lange en hoge pass. Lausund bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş onderschept slim de pass. Carabaş schiet op doel. Szłapka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Inworp. Viola met een snelle inworp. Sinicki speelt de bal door. Drăgan rent richting de bal. Drăgan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Sinicki met een sublieme pass. Cytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cytowski probeert naar een medespeler te passen. Drăgan rent richting de bal. Drăgan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rəhimzadə komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Sokołowski probeert naar een medespeler te passen. Ciepły probeert naar een medespeler te passen. Viola rent richting de bal. Viola geeft de bal voor. Drăgan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Viola bereikt de bal nog maar net als eerste. Viola passt de bal zonder na te denken. Sinicki speelt de bal door. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ciucă speelt de bal door. Bruins Slot geeft de bal voor. Buscan is nu in balbezit. Buscan schiet op doel. Gorbachev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Hawk United - FC Przetycz 5:2

81e minuut.
Lonfat onderschept slim de pass. Lonfat probeert naar een medespeler te passen. Sinicki probeert naar een medespeler te passen. Carabaş is nu in balbezit. Carabaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Binet komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rəhimzadə kopt de bal weg. Sinicki rent richting de bal. Sinicki passt de bal met de wreef. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgan draait met de bal, schiet en ... Szłapka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Ciepły met een snelle inworp. Ciucă met een sublieme pass. Birkantas is nu in balbezit. Birkantas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Hawk United 35%, FC Przetycz 65%.
Black Hawk United - FC Przetycz 5:2