Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.17
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 60000
Ac Miały Athletic Zacisze
zobaczymy Tactiek robert25
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 60.9
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Negrau kopt de bal weg. Ravignani probeert naar een medespeler te passen. Mustang met een sublieme pass. Mlsný is nu in balbezit. Mlsný schiet op doel. Simensen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Torje passt de bal met de wreef. Cantоna onderschept slim de pass. Klungelig pakt Alexoudis de bal. Alexoudis schiet op doel. Kőtörő maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Athletic Zacisze 1:0

32e minuut.
Karađole is nu in balbezit. Mlsný verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales rent richting de bal. Mlsný verovert de bal door een tackle van achteren. Mlsný draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Simensen met een sublieme pass. Bianga kopt de bal weg. Sárkány bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárkány geeft de bal voor. de Mos maakt een snoekduik en kopt de bal. Kőtörő bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Miały 50%, Athletic Zacisze 50%.
Ac Miały - Athletic Zacisze 1:0

48e minuut.
Negrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangue Frio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu begaat een overtreding. Dragu krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Rosales geeft een lange en hoge pass. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mos verovert de bal door een tackle van achteren. de Mos draait met de bal, schiet en ... Kőtörő werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Dyluś speelt de bal door. Negrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrau geeft een hoge lob. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Simensen bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Negrau bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Modesto da Silva. Negrau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ravignani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mlsný springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dyluś passt de bal in één keer door. Negrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrau probeert naar een medespeler te passen. Dragu rent richting de bal. Dragu haalt uit met een fantastische trap. Simensen bokst de bal weg. Daar is Mlsný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosales is nu in balbezit. Mlsný onderschept slim de pass. Mlsný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ac Miały - Athletic Zacisze 1:1

70e minuut.
Inworp. Gogov komt het veld opgelopen. Leś komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ravignani speelt de bal door. Mustang is nu in balbezit. Mustang passt de bal zonder na te denken. Mlsný bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlsný schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ravignani met een sublieme pass. Mustang met een sublieme pass. Mlsný bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlsný schiet op doel. Simensen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Dragu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Athletic Zacisze 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Miały 54%, Athletic Zacisze 46%.
Ac Miały - Athletic Zacisze 1:2