Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: GKS_ROB Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 26764
GKS_ROB Orzeł Galewice Young
super Tactiek attack2
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
58.7 gemiddelde waardering 68.1
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Badziak verovert de bal door een tackle van achteren. Badziak probeert naar een medespeler te passen. Vernola heeft problemen om de bal te vangen. Vernola geeft een lange en hoge pass. Krüzen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS_ROB - Orzeł Galewice Young 0:1

8e minuut.
Spiritoso rent richting de bal. Paschalidis onderschept slim de pass. Kryger begaat een overtreding. Kryger krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Gijón is nu in balbezit. Gijón passt de bal in één keer door. Paschalidis onderschept slim de pass. Spiritoso is nu in balbezit. Spiritoso schiet op doel. Paal! Aurelio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Badziak is nu in balbezit. Badziak speelt de bal door. Vernola rent richting de bal. Vernola geeft een hoge lob. Krüzen krijgt zijn hoofd ertegen. Kaspersen bokst de bal weg.

13e minuut.
Vernola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Vernola bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernola geeft een lange en hoge pass. Krüzen krijgt zijn hoofd ertegen. Kaspersen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stricanne kopt de bal weg. Dağıstanlı geeft de bal voor. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vernola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frederico kopt de bal weg. Krüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüzen draait met de bal, schiet en ... Kaspersen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Vernola rent richting de bal. Vernola probeert naar een medespeler te passen. Agüero is nu in balbezit. Sorgun rent richting de bal. Sorgun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Frederico rent richting de bal. Frederico passt de bal met de wreef. Krüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS_ROB - Orzeł Galewice Young 0:2

44e minuut.
Gijón rent richting de bal. Carcalete rent richting de bal. Gijón onderschept slim de pass. Spiritoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiritoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Aclan verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Vernola de bal. Vernola probeert naar een medespeler te passen. Sorgun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorgun draait met de bal, schiet en ... Kaspersen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS_ROB 64%, Orzeł Galewice Young 36%.
GKS_ROB - Orzeł Galewice Young 0:2

56e minuut.
Vernola verovert de bal door een tackle van achteren. Vernola met een sublieme pass. Sorgun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorgun draait met de bal, schiet en ... Kaspersen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS_ROB - Orzeł Galewice Young 0:3

63e minuut.
Dağıstanlı is nu in balbezit. Dağıstanlı geeft een hoge lob. Daar is Carcalete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paschalidis verovert de bal door een tackle van achteren. Spiritoso is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS_ROB - Orzeł Galewice Young 1:3

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mazarollo komt het veld opgelopen. Magro komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Vernola is nu in balbezit. Vernola probeert naar een medespeler te passen. Sorgun rent richting de bal. Sorgun draait met de bal, schiet en ... Kaspersen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS_ROB - Orzeł Galewice Young 1:4

81e minuut.
Hoàng Lân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Lân probeert naar een medespeler te passen. Gijón is nu in balbezit. Gijón geeft een hoge lob. Ban krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kushlyk speelt de bal door. Perrotta heeft problemen om de bal te vangen. Paliło is nu in balbezit. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Paliło passt de bal in één keer door. Badziak speelt de bal door. Vernola is nu in balbezit. Vernola geeft de bal voor. Krüzen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Gmyrek komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Gmyrek kopt de bal weg. Klungelig pakt Aclan de bal. Sorgun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorgun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS_ROB - Orzeł Galewice Young 1:5

86e minuut.
Czekański komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Paliło speelt de bal door. Frederico speelt de bal door. Badziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Badziak passt de bal met de wreef. Krüzen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS_ROB - Orzeł Galewice Young 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS_ROB 43%, Orzeł Galewice Young 57%.
GKS_ROB - Orzeł Galewice Young 1:6