Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: MARCHEWKOWE POLE
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 33253
POLONIA GRYFINO F.C. Łęczyca 07
laga Tactiek 4132 ed.
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
18 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 60.8
wonderbaarlijk Schieten uitstekend
uitmuntend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Sucarana raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Betliński komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Bonicelli probeert naar een medespeler te passen. Feitosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitosa probeert naar een medespeler te passen. Wożniak rent richting de bal. Wożniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bronho speelt de bal door. Bonicelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonicelli passt de bal met de wreef. Sirias is nu in balbezit. Sirias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bonicelli verovert de bal door een tackle van achteren. Feitosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitosa passt de bal in één keer door. Sirias rent richting de bal. Sirias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA GRYFINO - F.C. Łęczyca 07 1:0

19e minuut.
Wożniak heeft problemen om de bal te vangen. Wożniak speelt de bal door. Daar is Sirias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirias haalt uit met een fantastische trap. Pedroso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Postolatyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Bonicelli passt de bal zonder na te denken. Feitosa rent richting de bal. Feitosa geeft de bal voor. Wożniak krijgt zijn hoofd ertegen. Postolatyev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA GRYFINO - F.C. Łęczyca 07 2:0

34e minuut.
Bonicelli met een sublieme pass. Daar is Wożniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wożniak probeert naar een medespeler te passen. Sirias is nu in balbezit. Sirias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sirias passt de bal met de wreef. Bronho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronho passt de bal in één keer door. Wożniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wożniak draait met de bal, schiet en ... Postolatyev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Peña geeft een hoge lob. Inworp. Feitosa met de inworp. Bonicelli geeft een lange en hoge pass. Wożniak krijgt zijn hoofd ertegen. Postolatyev bokst de bal weg.

42e minuut.
Feitosa geeft de bal voor. Sirias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedroso krijgt een gele kaart. Sirias raakt geblesseerd tijdens het duel. Pedroso met een sublieme pass. Sirias wilt de vrije trap nemen. Postolatyev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA GRYFINO - F.C. Łęczyca 07 3:0

44e minuut.
Feitosa is nu in balbezit. Feitosa probeert naar een medespeler te passen. Wożniak rent richting de bal. Wożniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA GRYFINO - F.C. Łęczyca 07 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLONIA GRYFINO 43%, F.C. Łęczyca 07 57%.
POLONIA GRYFINO - F.C. Łęczyca 07 4:0

52e minuut.
Klungelig pakt Hoecke de bal. Hoecke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boubelka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boubelka geeft een hoge lob. Dickgießer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Spoczyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boubelka met de inworp. Zoričić geeft een hoge lob. Rochet is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA GRYFINO - F.C. Łęczyca 07 4:1

57e minuut.
Reinoso met een sublieme pass. Sirias kopt de bal weg. Klungelig pakt Feitosa de bal. Wożniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wożniak schiet op doel. Postolatyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Postolatyev met een sublieme pass. Bronho heeft problemen om de bal te vangen. Bronho passt de bal zonder na te denken. Sirias is nu in balbezit. Sirias schiet op doel. Postolatyev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Feitosa rent richting de bal. Feitosa met een sublieme pass. Wożniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wożniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA GRYFINO - F.C. Łęczyca 07 5:1

70e minuut.
Piñera komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Boubelka geeft de bal voor. Dickgießer kopt de bal weg. Spoczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochet verovert de bal door een tackle van achteren. Rochet schiet op doel. Reinoso bokst de bal weg. Dickgießer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickgießer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA GRYFINO - F.C. Łęczyca 07 5:2

79e minuut.
Dickgießer is nu in balbezit. Spoczyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dickgießer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rochet neemt de penalty, wat een uithaal! Reinoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POLONIA GRYFINO - F.C. Łęczyca 07 5:3

82e minuut.
Feitosa is nu in balbezit. Feitosa passt de bal in één keer door. Bronho met een sublieme pass. Sirias is nu in balbezit. Sirias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Bronho met de inworp. Bonicelli is nu in balbezit. Bonicelli passt de bal zonder na te denken. Sirias rent richting de bal. Sirias draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POLONIA GRYFINO 52%, F.C. Łęczyca 07 48%.
POLONIA GRYFINO - F.C. Łęczyca 07 5:3