Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.18
  • Stadion: Piekarnia
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 39431
Dobzi jak chleb FC MIKOŁAJE
1046 Tactiek aga
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
63.3 gemiddelde waardering 58.8
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Nawałka passt de bal met de wreef. Haraburda onderschept slim de pass. Özerdem rent richting de bal. Özerdem haalt uit met een fantastische trap. Buncol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nawałka speelt de bal door. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec passt de bal in één keer door. Nawałka rent richting de bal. Nawałka schiet op doel. Buncol bokst de bal weg.

15e minuut.
Łaba rent richting de bal. Mehl begaat een overtreding. Łaba raakt geblesseerd tijdens het duel. Łaba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Özerdem maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Słowacki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wołyniec met een snelle inworp. Geletka is nu in balbezit. Geletka haalt uit met een fantastische trap. Buncol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Paneleiro is nu in balbezit. Paneleiro passt de bal met de wreef. Qəzənfərov probeert naar een medespeler te passen. Złotnik rent richting de bal. Złotnik schiet op doel. Harčár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Geletka kopt de bal weg. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec geeft de bal voor. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Buncol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba met een sublieme pass. Nawałka met een sublieme pass. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec schiet op doel. De bal raakt de paal. Buncol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobzi jak chleb 60%, FC MIKOŁAJE 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dobzi jak chleb - FC MIKOŁAJE 0:0

50e minuut.
Inworp. Qəzənfərov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mehl de bal. Mehl geeft een hoge lob. Soare kopt de bal weg. Harčár bokst de bal weg.

59e minuut.
Statev speelt de bal door. Qəzənfərov rent richting de bal. Qəzənfərov passt de bal zonder na te denken. Złotnik is nu in balbezit. Złotnik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Khendu komt het veld opgelopen. Szatmári komt het veld opgelopen. Szwoch komt het veld opgelopen. Materzok komt het veld opgelopen. Piecha komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Geletka bereikt de bal nog maar net als eerste. Geletka geeft een lange en hoge pass. Özerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdem schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobzi jak chleb - FC MIKOŁAJE 0:1

71e minuut.
Balsiger rent richting de bal. Balsiger geeft een hoge lob. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdem onderschept slim de pass. Özerdem draait met de bal, schiet en ... Buncol bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobzi jak chleb - FC MIKOŁAJE 0:2

73e minuut.
Qəzənfərov geeft een hoge lob. Hohlov kopt de bal weg. Balsiger rent richting de bal. Paneleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Paneleiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Paneleiro kopt de bal weg. Materzok rent richting de bal. Qəzənfərov maakt een afschuwelijke overtreding. Qəzənfərov krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Szatmári rent richting de bal. Khendu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Curado. Curado krijgt een gele kaart. Khendu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Khendu kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobzi jak chleb 45%, FC MIKOŁAJE 55%.
Dobzi jak chleb - FC MIKOŁAJE 0:2