Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orzeł Galewice Young KS Stomil Olsztyn
attack2 Tactiek KS
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.6 gemiddelde waardering 70.2
uitmuntend Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


15e minuut.
Saïdoun met de inworp. Zandomeneghi is nu in balbezit. Zandomeneghi passt de bal met de wreef. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo haalt uit met een fantastische trap. Aurelio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paschalidis kopt de bal weg. Agüero is nu in balbezit. Cascallar onderschept slim de pass. Cascallar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Krüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zandomeneghi is nu in balbezit. Krüzen verovert de bal door een tackle van achteren. Krüzen schiet op doel. Olăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - KS Stomil Olsztyn 1:0

19e minuut.
Inworp. Saïdoun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zandomeneghi is nu in balbezit. Zandomeneghi geeft een lange en hoge pass. Celorio springt en kopt de bal. Aurelio bokst de bal weg.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pajarito met de inworp. Frederico bereikt de bal nog maar net als eerste. Frederico geeft de bal voor. Krüzen springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Mestach geeft een hoge lob. Inworp. Badziak met een snelle inworp. Vernola geeft een lange en hoge pass. Krüzen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vernola geeft de bal voor. Klungelig pakt Krüzen de bal. Mestach verovert de bal door een tackle van achteren. Sorgun rent richting de bal. Sorgun draait met de bal, schiet en ... Olăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Cubillo met een sublieme pass. Saïdoun is nu in balbezit. Saïdoun speelt de bal door. Cubillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Zandomeneghi speelt de bal door. Raicu rent richting de bal. Paschalidis maakt een afschuwelijke overtreding. Paschalidis krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Pajarito met de inworp. Frederico bereikt de bal nog maar net als eerste. Frederico passt de bal met de wreef. Pajarito geeft een hoge lob. Sorgun maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pajarito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frederico bereikt de bal nog maar net als eerste. Frederico geeft een lange en hoge pass. Vernola geeft een hoge lob. Krüzen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Saïdoun met een sublieme pass. Zandomeneghi is nu in balbezit. Zandomeneghi geeft een hoge lob. Celorio springt en kopt de bal. Aurelio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orzeł Galewice Young - KS Stomil Olsztyn 1:1

45e minuut.
Raicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschalidis begaat een overtreding. Raicu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cascallar met een snel genomen vrije trap. Saïdoun kopt de bal weg. Zandomeneghi geeft de bal voor. Cubillo krijgt zijn hoofd ertegen. Aurelio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Galewice Young 52%, KS Stomil Olsztyn 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orzeł Galewice Young - KS Stomil Olsztyn 1:1

46e minuut.
Śliż komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Frederico speelt de bal door. Vernola rent richting de bal. Vernola speelt de bal door. Krüzen rent richting de bal. Krüzen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pajarito met een sublieme pass. Frederico bereikt de bal nog maar net als eerste. Frederico geeft een lange en hoge pass. Sorgun is nu in balbezit. Sorgun draait met de bal, schiet en ... Olăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krüzen is nu in balbezit. Krüzen haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koman verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - KS Stomil Olsztyn 2:1

55e minuut.
Koman probeert de bal aan de voet te houden. Sorgun bereikt de bal nog maar net als eerste. Koman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sorgun is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krüzen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Pajarito geeft een hoge lob. Sorgun rent richting de bal. Cejrowski is nu in balbezit. Sorgun verovert de bal door een tackle van achteren. Sorgun draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Raicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschalidis begaat een overtreding. Raicu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cascallar met een snel genomen vrije trap. Saïdoun rent richting de bal. Saïdoun geeft de bal voor. Śliż krijgt zijn hoofd ertegen. Aurelio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Raicu is nu in balbezit. Raicu probeert naar een medespeler te passen. Śliż rent richting de bal. Śliż haalt uit met een fantastische trap. Aurelio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Orzeł Galewice Young - KS Stomil Olsztyn 2:2

72e minuut.
Sorgun bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüzen is nu in balbezit. Koman rent richting de bal. Krüzen onderschept slim de pass. Krüzen haalt uit met een fantastische trap. Olăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Pajarito neemt de hoekschop. Klungelig pakt Badziak de bal. Sorgun is nu in balbezit. Sorgun haalt uit met een fantastische trap. Mestach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zandomeneghi met een snelle inworp. Saïdoun geeft een lange en hoge pass. Śliż maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zandomeneghi rent richting de bal. Zandomeneghi passt de bal zonder na te denken. Cascallar met een sublieme pass. Cubillo rent richting de bal. Cubillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mestach rent richting de bal. Krüzen verovert de bal door een tackle van achteren. Krüzen speelt de bal door. Sorgun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorgun draait met de bal, schiet en ... Olăroiu bokst de bal weg.

90e minuut.
Badziak is nu in balbezit. Badziak geeft de bal voor. Sorgun rent richting de bal. Sorgun draait met de bal, schiet en ... Olăroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Galewice Young 38%, KS Stomil Olsztyn 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orzeł Galewice Young - KS Stomil Olsztyn 2:2