Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Rossoneri GKS_ROB
442ole Tactiek CHWD
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
65.1 gemiddelde waardering 61.2
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Klungelig pakt Kushlyk de bal. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stricanne schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Stricanne krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Stricanne geeft een lange en hoge pass. Razeti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Prnjat de bal. Spiritoso rent richting de bal. Spiritoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ballén met een sublieme pass. Caro probeert naar een medespeler te passen. Slootmaeckers rent richting de bal. Slootmaeckers geeft de bal voor. MacQuistan krijgt zijn hoofd ertegen. Kaspersen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Kryger kopt de bal weg. Gijón rent richting de bal. Gijón speelt de bal door. Spiritoso probeert de bal met de borst te controleren. Spiritoso draait met de bal, schiet en ... Rəsullu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dağıstanlı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ban maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Rossoneri - GKS_ROB 0:1

34e minuut.
MacQuistan is nu in balbezit. Klungelig pakt Ramos de bal. Ballén probeert naar een medespeler te passen. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo geeft een lange en hoge pass. Kaspersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gijón passt de bal zonder na te denken. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı probeert naar een medespeler te passen. Spiritoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Spiritoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gijón is nu in balbezit. Ballén verovert de bal door een tackle van achteren. Ballén passt de bal met de wreef. Ramos is nu in balbezit. Ramos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Rossoneri 48%, GKS_ROB 52%.
Forza Rossoneri - GKS_ROB 0:1

52e minuut.
Slootmaeckers verovert de bal door een tackle van achteren. Slootmaeckers speelt de bal door. Ramos rent richting de bal. Ramos haalt uit met een fantastische trap. Kushlyk probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aslanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kolano komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Klungelig pakt Gijón de bal. Ballén bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gijón. Ballén wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

67e minuut.
Kucenko speelt de bal door. Kushlyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos onderschept slim de pass. Ramos draait met de bal, schiet en ... Kaspersen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Gijón passt de bal zonder na te denken. Kryger bereikt de bal nog maar net als eerste. Caro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caro krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Stricanne rent richting de bal. Stricanne geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ricardo met de inworp. MacQuistan geeft een lange en hoge pass. Kaspersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kaspersen met een sublieme pass. Kucenko geeft een hoge lob. MacQuistan kopt de bal weg. Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Dağıstanlı rent richting de bal. Ballén begaat een overtreding. Dağıstanlı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazarollo komt het veld opgelopen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magro komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Buitenspel voor MacQuistan. Goede buitenspelval van de verdediging. Gmyrek komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stricanne legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ramos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czekański komt het veld opgelopen. Ramos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Czekański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Rossoneri 33%, GKS_ROB 67%.
Forza Rossoneri - GKS_ROB 0:1