Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biało*zieloni POLONIA GRYFINO
bob Tactiek laga
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.8 gemiddelde waardering 64.3
excellent Schieten incredible
formidable Passen outstanding
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Klungelig pakt Fasola de bal. Kapusta is nu in balbezit. Kapusta speelt de bal door. Wożniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wożniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Inworp. Hancocks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demirian is nu in balbezit. Demirian geeft de bal voor. Boyd maakt een snoekduik en kopt de bal. Reinoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bujaković met een sublieme pass. Kapusta kopt de bal weg. Feitosa speelt de bal door. Wożniak heeft problemen om de bal te vangen. Wożniak haalt uit met een fantastische trap. Bujaković bokst de bal weg. Sirias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - POLONIA GRYFINO 0:1

26e minuut.
Inworp. Feitosa met een snelle inworp. Bonicelli geeft de bal voor. Wożniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuzmić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Feitosa neemt de hoekschop. Wożniak krijgt zijn hoofd ertegen. Bujaković probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Daar is Kuzmić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Feitosa zal de hoekschop nemen. Wożniak krijgt zijn hoofd ertegen. Bujaković bokst de bal weg.

34e minuut.
Kuzmić rent richting de bal. Sirias verovert de bal door een tackle van achteren. Sirias passt de bal met de wreef. Wożniak rent richting de bal. Wożniak schiet op doel. Bujaković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Kapusta passt de bal zonder na te denken. Bonicelli is nu in balbezit. Bonicelli speelt de bal door. Sirias bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirias schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sirias probeert naar een medespeler te passen. Feitosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitosa passt de bal met de wreef. Sirias is nu in balbezit. Sirias haalt uit met een fantastische trap. Bujaković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 54%, POLONIA GRYFINO 46%.
biało*zieloni - POLONIA GRYFINO 0:1

46e minuut.
Minh Khôi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Kuzmić geeft een hoge lob. Feitosa is nu in balbezit. Feitosa geeft een lange en hoge pass. Wożniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wożniak schiet op doel. Bujaković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Bonicelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feitosa is nu in balbezit. Feitosa geeft de bal voor. Wożniak heeft problemen om de bal te vangen. Wożniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - POLONIA GRYFINO 0:2

56e minuut.
Białas passt de bal in één keer door. Wożniak rent richting de bal. Kuzmić begaat een overtreding. Wożniak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Wożniak kan niet meer verder spelen. Ćwiąkała komt het veld opgelopen. Bonicelli met een snel genomen vrije trap. Sirias springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Daar is Białas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hancocks verovert de bal door een tackle van achteren. Hancocks geeft een hoge lob. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap. Reinoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Vidojković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Vaillant geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hancocks met een snelle inworp. Demirian geeft de bal voor. Minh Khôi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - POLONIA GRYFINO 1:2

74e minuut.
Bonicelli speelt de bal door. Ćwiąkała rent richting de bal. Ćwiąkała probeert naar een medespeler te passen. Sirias is nu in balbezit. Sirias draait met de bal, schiet en ... Bujaković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Daar is Ros González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ros González met een snelle inworp. Roggero geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vaillant de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Demirian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Minh Khôi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hancocks probeert naar een medespeler te passen. Demirian is nu in balbezit. Vaillant begaat een overtreding. Vaillant krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Demirian rent richting de bal. Hancocks bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaillant verovert de bal door een tackle van achteren. Vaillant geeft de bal voor. Roggero kopt de bal weg. Reinoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boyd is nu in balbezit. Boyd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
biało*zieloni - POLONIA GRYFINO 2:2

83e minuut.
Feitosa met een sublieme pass. Bronho rent richting de bal. Bronho probeert naar een medespeler te passen. Ćwiąkała rent richting de bal. Ćwiąkała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bonicelli met een sublieme pass. Sirias is nu in balbezit. Sirias passt de bal met de wreef. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kapusta probeert naar een medespeler te passen. Feitosa is nu in balbezit. Feitosa geeft een lange en hoge pass. Ćwiąkała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwiąkała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Burgzorg met de inworp. Roggero geeft een lange en hoge pass. Spoczyński heeft problemen om de bal te vangen. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap. Reinoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 49%, POLONIA GRYFINO 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
biało*zieloni - POLONIA GRYFINO 2:2