Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MIKOŁAJE Sparta Miedzyrzecz
aga Tactiek new
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
23 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 57.5
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Ulderink geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özerdem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geletka bereikt de bal nog maar net als eerste. Geletka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Saporiti rent richting de bal. Ulderink bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulderink probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Minh Dũng de bal. Minh Dũng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Geletka met de inworp. Ravelo rent richting de bal. Ravelo geeft de bal voor. Łaba geeft een hoge lob. Bošković springt en kopt de bal. Maniokas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Łaba is nu in balbezit. Jasionowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łaba raakt geblesseerd tijdens het duel. Łaba met een snel genomen vrije trap. Geletka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Özerdem rent richting de bal. Özerdem geeft een hoge lob. Wojtaś heeft problemen om de bal te vangen. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković draait met de bal, schiet en ... Maniokas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Minh Dũng is nu in balbezit. Minh Dũng speelt de bal door. Saporiti is nu in balbezit. Saporiti schiet op doel. Harčár maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIKOŁAJE - Sparta Miedzyrzecz 0:1

21e minuut.
Ravelo met een sublieme pass. Özerdem geeft een lange en hoge pass. Łaba speelt de bal door. Geletka heeft problemen om de bal te vangen. Geletka draait met de bal, schiet en ... Maniokas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Giernatowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Minh Dũng krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Balsiger de bal. Saporiti is nu in balbezit. Saporiti schiet op doel. Harčár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba onderschept slim de pass. Łaba met een sublieme pass. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Geletka bereikt de bal nog maar net als eerste. Geletka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Łaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaba geeft een lange en hoge pass. Özerdem rent richting de bal. Geletka bereikt de bal nog maar net als eerste. Geletka draait met de bal, schiet en ... Maniokas bokst de bal weg.

35e minuut.
Balsiger kopt de bal weg. Nawałka probeert naar een medespeler te passen. Daar is Geletka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošković is nu in balbezit. Bošković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Soare speelt de bal door. Ravelo probeert naar een medespeler te passen. Łaba is nu in balbezit. Łaba geeft de bal voor. Geletka maakt een snoekduik en kopt de bal. Maniokas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIKOŁAJE 42%, Sparta Miedzyrzecz 58%.
FC MIKOŁAJE - Sparta Miedzyrzecz 0:1

48e minuut.
Geletka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka verovert de bal door een tackle van achteren. Bošković rent richting de bal. Bošković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Geletka bereikt de bal nog maar net als eerste. Geletka haalt uit met een fantastische trap. Maniokas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Daar is Bošković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bošković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC MIKOŁAJE - Sparta Miedzyrzecz 1:1

58e minuut.
Klungelig pakt Geletka de bal. Brągiel is nu in balbezit. Brągiel geeft de bal voor. Geletka is nu in balbezit. Geletka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bošković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIKOŁAJE - Sparta Miedzyrzecz 2:1

60e minuut.
Ulderink speelt de bal door. Saporiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Saporiti passt de bal zonder na te denken. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk schiet op doel. Harčár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wołyniec komt het veld opgelopen. Szwoch komt het veld opgelopen. Wlazłowski komt het veld opgelopen. Szatmári komt het veld opgelopen. Piecha komt het veld opgelopen. Grohlich met de inworp. Ulderink bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulderink geeft de bal voor. Piecha bokst de bal weg.

63e minuut.
Hohlov geeft de bal voor. Bošković kopt de bal weg. Klungelig pakt Nahum de bal. Geletka is nu in balbezit. Geletka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIKOŁAJE - Sparta Miedzyrzecz 3:1

65e minuut.
Nawałka passt de bal in één keer door. Wołyniec is nu in balbezit. Giernatowski probeert naar een medespeler te passen. Geletka bereikt de bal nog maar net als eerste. Geletka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Wlazłowski onderschept slim de pass. Wlazłowski passt de bal zonder na te denken. Geletka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka rent richting de bal. Nawałka schiet op doel. Maniokas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Giernatowski met een sublieme pass. Szwoch is nu in balbezit. Minh Dũng verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Dũng haalt uit met een fantastische trap. Piecha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Łaba kopt de bal weg. Daar is Grohlich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grohlich passt de bal in één keer door. Iwańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwańczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC MIKOŁAJE - Sparta Miedzyrzecz 3:2

82e minuut.
Iwańczyk passt de bal zonder na te denken. Hohlov is nu in balbezit. Saporiti onderschept slim de pass. Saporiti schiet op doel. Piecha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC MIKOŁAJE - Sparta Miedzyrzecz 3:3

88e minuut.
Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Brągiel begaat een overtreding. Wołyniec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wołyniec met een snel genomen vrije trap. Łaba kopt de bal weg. Bošković is nu in balbezit. Bošković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jasionowski probeert naar een medespeler te passen. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Maniokas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MIKOŁAJE 49%, Sparta Miedzyrzecz 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MIKOŁAJE - Sparta Miedzyrzecz 3:3