Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biało*zieloni Forza Rossoneri
bob Tactiek 451
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
20 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 57
formidable Schieten formidable
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Hancocks onderschept slim de pass. Hancocks geeft een hoge lob. Fasola rent richting de bal. Boyd rent richting de bal. Boyd haalt uit met een fantastische trap. Rəsullu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Hancocks probeert naar een medespeler te passen. Boyd rent richting de bal. Boyd passt de bal met de wreef. Fasola rent richting de bal. Fasola draait met de bal, schiet en ... Rəsullu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Parlatan passt de bal in één keer door. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo passt de bal zonder na te denken. MacQuistan rent richting de bal. MacQuistan haalt uit met een fantastische trap. Bujaković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Parlatan rent richting de bal. Parlatan passt de bal zonder na te denken. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo geeft een hoge lob. MacQuistan krijgt zijn hoofd ertegen. Bujaković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Osores geeft de bal voor. Boyd probeert de bal met de borst te controleren. Boyd speelt de bal door. Fasola is nu in balbezit. Fasola schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Demirian is nu in balbezit. Demirian geeft een hoge lob. Boyd krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Forza Rossoneri 1:0

21e minuut.
Demirian rent richting de bal. Kolano is nu in balbezit. Demirian begaat een overtreding. Kolano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kolano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. MacQuistan rent richting de bal. MacQuistan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Demirian rent richting de bal. Demirian speelt de bal door. Fasola rent richting de bal. Fasola haalt uit met een fantastische trap. Rəsullu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Boyd onderschept slim de pass. Boyd met een sublieme pass. Razeti met een sublieme pass. Boyd is nu in balbezit. Boyd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Forza Rossoneri 2:0

31e minuut.
Roggero passt de bal zonder na te denken. Maranhão met een sublieme pass. Hancocks speelt de bal door. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is MacQuistan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziambel geeft een lange en hoge pass. Fasola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasola draait met de bal, schiet en ... Rəsullu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Forza Rossoneri 3:0

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Kucenko de bal onder controle te krijgen. Maranhão is nu in balbezit. Roggero verovert de bal door een tackle van achteren. Roggero geeft de bal voor. Boyd krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Roggero met een snelle inworp. Demirian geeft de bal voor. Fasola kopt de bal weg. Boyd rent richting de bal. Boyd schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Rəsullu met een sublieme pass. Dziambel is nu in balbezit. MacQuistan verovert de bal door een tackle van achteren. Osores bereikt de bal nog maar net als eerste. MacQuistan verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Forza Rossoneri 3:1

45e minuut.
Minh Khôi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 48%, Forza Rossoneri 52%.
biało*zieloni - Forza Rossoneri 3:1

50e minuut.
Kucenko geeft een hoge lob. Dziambel bereikt de bal nog maar net als eerste. MacQuistan verovert de bal door een tackle van achteren. MacQuistan haalt uit met een fantastische trap. Bujaković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Forza Rossoneri 3:2

54e minuut.
Dziambel verovert de bal door een tackle van achteren. Dziambel geeft een hoge lob. Ros González bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros González geeft een hoge lob. Fasola maakt een snoekduik en kopt de bal. Rəsullu bokst de bal weg. Minh Khôi rent richting de bal. Minh Khôi draait met de bal, schiet en ... Rəsullu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Forza Rossoneri 4:2

56e minuut.
Parlatan passt de bal zonder na te denken. Bujaković probeert naar een medespeler te passen. Hancocks kopt de bal weg. Minh Khôi rent richting de bal. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kolano is nu in balbezit. Kolano geeft de bal voor. Demirian met een sublieme pass. Fasola rent richting de bal. Fasola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Forza Rossoneri 5:2

68e minuut.
Ricardo speelt de bal door. MacQuistan rent richting de bal. Feliksiak bereikt de bal nog maar net als eerste. MacQuistan onderschept slim de pass. MacQuistan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biało*zieloni - Forza Rossoneri 5:3

68e minuut.
Fasola probeert naar een medespeler te passen. Daar is Minh Khôi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Maranhão zijn tegenspeler op de grond. Maranhão krijgt een gele kaart. Minh Khôi raakt geblesseerd tijdens het duel. Demirian met een snel genomen vrije trap. Minh Khôi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Doeltrap. Bujaković trapt de bal weg. Demirian probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fasola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fasola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Beraldin rent richting de bal. Beraldin passt de bal met de wreef. Parlatan is nu in balbezit. MacQuistan rent richting de bal. MacQuistan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fasola speelt de bal door. Minh Khôi rent richting de bal. Razeti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Minh Khôi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fasola neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Rəsullu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Minh Khôi geeft een lange en hoge pass. Kucenko kopt de bal weg. Parlatan speelt de bal door. MacQuistan rent richting de bal. MacQuistan haalt uit met een fantastische trap. Bujaković bokst de bal weg. MacQuistan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacQuistan haalt uit met een fantastische trap. Bujaković bokst de bal weg.

88e minuut.
Inworp. Ricardo met de inworp. Parlatan met een sublieme pass. MacQuistan rent richting de bal. MacQuistan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biało*zieloni 49%, Forza Rossoneri 51%.
biało*zieloni - Forza Rossoneri 5:3