Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: Tigers Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 18395
Tigers FC Furia Kołobrzeg
czarna kura Tactiek o_v2L
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
67 gemiddelde waardering 67.5
uitmuntend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Klungelig pakt Łukasiewicz de bal. Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukasiewicz begaat een overtreding. Łukasiewicz krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merkl met een snelle inworp. Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon geeft een hoge lob. Szóstakowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers FC - Furia Kołobrzeg 0:1

10e minuut.
Szóstakowski probeert de bal aan de voet te houden. Perales is nu in balbezit. Perales passt de bal in één keer door. Bujor rent richting de bal. Bujor schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Van Eenoo is nu in balbezit. Van Eenoo passt de bal met de wreef. Szóstakowski is nu in balbezit. Szóstakowski haalt uit met een fantastische trap. Coll maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers FC - Furia Kołobrzeg 0:2

16e minuut.
Kuszniak rent richting de bal. Kuszniak geeft een lange en hoge pass. Pośpiech probeert de bal aan de voet te houden. Łukasiewicz rent richting de bal. Łukasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ulderink bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulderink passt de bal met de wreef. Radulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radulić draait met de bal, schiet en ... Feuerbach probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bujor is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers FC - Furia Kołobrzeg 1:2

30e minuut.
Barnabé speelt de bal door. Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon geeft de bal voor. Szóstakowski is nu in balbezit. Szóstakowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński passt de bal zonder na te denken. Ulderink is nu in balbezit. Ulderink geeft een hoge lob. Radulić krijgt zijn hoofd ertegen. Toader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Van Eenoo speelt de bal door. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ottaviano. Ottaviano krijgt een gele kaart. Buczkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van Eenoo met een snel genomen vrije trap. Szóstakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szóstakowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers FC - Furia Kołobrzeg 1:3

37e minuut.
Buczkowski is nu in balbezit. Wędzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wędzyński passt de bal zonder na te denken. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Toader trapt de bal weg van het doel. Perales rent richting de bal. Perales speelt de bal door. Łukasiewicz rent richting de bal. Łukasiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Wędzyński met een snelle inworp. Perales is nu in balbezit. Perales geeft een hoge lob. Bujor maakt een snoekduik en kopt de bal. Toader werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Wędzyński rent richting de bal. Falzon verovert de bal door een tackle van achteren. Falzon probeert naar een medespeler te passen. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers FC 44%, Furia Kołobrzeg 56%.
Tigers FC - Furia Kołobrzeg 1:3

48e minuut.
Perales is nu in balbezit. Perales passt de bal in één keer door. Łukasiewicz is nu in balbezit. Łukasiewicz draait met de bal, schiet en ... Toader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers FC - Furia Kołobrzeg 2:3

57e minuut.
Szóstakowski is nu in balbezit. Barnabé is nu in balbezit. Buczkowski onderschept slim de pass. Buczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers FC - Furia Kołobrzeg 2:4

60e minuut.
Falzon geeft een hoge lob. Klungelig pakt Van Eenoo de bal. Van Eenoo passt de bal zonder na te denken. Buczkowski is nu in balbezit. Buczkowski draait met de bal, schiet en ... Coll probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Merkl kopt de bal weg. Ottaviano is nu in balbezit. Szóstakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szóstakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers FC - Furia Kołobrzeg 2:5

64e minuut.
Perales rent richting de bal. Perales passt de bal in één keer door. Łukasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor rent richting de bal. Bujor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Łukasiewicz kopt de bal weg. Pieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Radulić onderschept slim de pass. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Falzon controleert de bal met de borst. Falzon probeert naar een medespeler te passen. Merkl met een sublieme pass. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szóstakowski rent richting de bal. Szóstakowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers FC - Furia Kołobrzeg 2:6

79e minuut.
Merkl passt de bal met de wreef. Szóstakowski rent richting de bal. Ottaviano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ottaviano krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Pośpiech geeft de bal voor. Ciobanu kopt de bal weg. Daar is Wędzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buczkowski is nu in balbezit. Buczkowski schiet op doel. Coll verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Szóstakowski de bal. Plachý is nu in balbezit. Szóstakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szóstakowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers FC - Furia Kołobrzeg 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers FC 49%, Furia Kołobrzeg 51%.
Tigers FC - Furia Kołobrzeg 2:7