Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Królikowice konri team
4231_IVatt Tactiek konri3
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
63.5 gemiddelde waardering 65.8
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Herbst passt de bal zonder na te denken. Kizior is nu in balbezit. Kizior met een sublieme pass. Golić is nu in balbezit. Golić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - konri team 0:1

4e minuut.
Lowton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bejat met de inworp. Glavić geeft een hoge lob. Verdecia krijgt zijn hoofd ertegen. Lazarević bokst de bal weg.

5e minuut.
Bejat geeft een lange en hoge pass. Membribes probeert de bal aan de voet te houden. Hrůza met een sublieme pass. Daar is Verdecia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdecia draait met de bal, schiet en ... Lazarević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Casalecchi met de inworp. Żywanowski is nu in balbezit. Chanov onderschept slim de pass. Chanov geeft de bal voor. Golić springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Gorgan geeft de bal voor. Luchian springt en kopt de bal. Cerén is nu in balbezit. Cerén geeft een hoge lob. Luchian krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Królikowice - konri team 1:1

17e minuut.
Glavić probeert naar een medespeler te passen. Gorgan rent richting de bal. Gorgan met een sublieme pass. Luchian rent richting de bal. Luchian schiet op doel. Lazarević bokst de bal weg. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Maziarczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Kijek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casalecchi met een sublieme pass. Chanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chanov met een sublieme pass. Golić is nu in balbezit. Golić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - konri team 1:2

38e minuut.
Hrůza probeert naar een medespeler te passen. Cerén is nu in balbezit. Cerén probeert naar een medespeler te passen. Verdecia is nu in balbezit. Verdecia draait met de bal, schiet en ... Lazarević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Bejat is nu in balbezit. Membribes onderschept slim de pass. Membribes passt de bal met de wreef. Golić bereikt de bal nog maar net als eerste. Golić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 47%, konri team 53%.
KS Królikowice - konri team 1:2

46e minuut.
Chanov passt de bal in één keer door. Pirri Mayorga probeert naar een medespeler te passen. Golić is nu in balbezit. Golić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - konri team 1:3

48e minuut.
Klungelig pakt Chanov de bal. Chanov probeert naar een medespeler te passen. Golić is nu in balbezit. Golić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - konri team 1:4

54e minuut.
Glavić speelt de bal door. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan passt de bal met de wreef. Luchian is nu in balbezit. Luchian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Glavić passt de bal in één keer door. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lowton zijn tegenspeler op de grond. Lowton krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Glavić verovert de bal door een tackle van achteren. Glavić probeert naar een medespeler te passen. Gorgan rent richting de bal. Gorgan geeft een hoge lob. Luchian maakt een snoekduik en kopt de bal. Lazarević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Golić rent richting de bal. Świerszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Golić verovert de bal door een tackle van achteren. Golić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - konri team 1:5

80e minuut.
Hrůza onderschept slim de pass. Hrůza probeert naar een medespeler te passen. Gorgan rent richting de bal. Gorgan geeft een hoge lob. Luchian springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lowton is nu in balbezit. Luchian heeft problemen om de bal te vangen. Cerén probeert naar een medespeler te passen. Verdecia rent richting de bal. Verdecia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 49%, konri team 51%.
KS Królikowice - konri team 1:5