Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furia Kołobrzeg AS Rabusie
o_V2P Tactiek nowość4
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 51.2
excellent Schieten good
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Falzon met een sublieme pass. Merkl rent richting de bal. Merkl passt de bal met de wreef. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Kołobrzeg - AS Rabusie 1:0

6e minuut.
Võsoberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pośpiech onderschept slim de pass. Pośpiech geeft de bal voor. Buczkowski rent richting de bal. Buczkowski haalt uit met een fantastische trap. Jajszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nady bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Merkl passt de bal met de wreef. Buitenspel voor Nady. Goede buitenspelval van de verdediging. Bocaş neemt vlug de vrije trap. Biegański bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegański haalt uit met een fantastische trap. Toader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Pośpiech probeert naar een medespeler te passen. Van Eenoo geeft een hoge lob. Nady is nu in balbezit. Nady haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Kołobrzeg - AS Rabusie 2:0

20e minuut.
Van Eenoo passt de bal in één keer door. Falzon speelt de bal door. Nady is nu in balbezit. Nady haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Kołobrzeg - AS Rabusie 3:0

23e minuut.
Fodé controleert de bal met de borst. Buczkowski rent richting de bal. Met opzet legt Fodé zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fodé naar de kleedkamers voor een vroege douche. Buczkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Falzon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nady springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Kołobrzeg - AS Rabusie 4:0

38e minuut.
Buczkowski rent richting de bal. Keshishyan begaat een overtreding. Buczkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Falzon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bocaş de bal. Nady bereikt de bal nog maar net als eerste. Nady schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Kołobrzeg - AS Rabusie 5:0

40e minuut.
Merkl heeft problemen om de bal te vangen. Merkl speelt de bal door. Nady heeft problemen om de bal te vangen. Nady schiet op doel. Jajszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Kołobrzeg 55%, AS Rabusie 45%.
Furia Kołobrzeg - AS Rabusie 5:0

46e minuut.
Merkl geeft een lange en hoge pass. Buczkowski rent richting de bal. Buczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Buczkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Kołobrzeg - AS Rabusie 6:0

48e minuut.
Nady rent richting de bal. Bărzoi is nu in balbezit. Nady begaat een overtreding. Bărzoi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bărzoi kan niet meer verder spelen. Telín komt het veld opgelopen. Telín met een snel genomen vrije trap. Odrwąż speelt de bal door. Zerpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerpa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Zerpa is nu in balbezit. Merkl rent richting de bal. Merkl geeft een hoge lob. Buczkowski is nu in balbezit. Buczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Lamka kopt de bal weg. Klungelig pakt Buzzani de bal. Thunebro is nu in balbezit. Buczkowski onderschept slim de pass. Buczkowski haalt uit met een fantastische trap. Jajszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Kołobrzeg - AS Rabusie 7:0

71e minuut.
Biegański is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Võsoberg neemt de hoekschop. Zerpa is nu in balbezit. Zerpa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Kołobrzeg - AS Rabusie 7:1

73e minuut.
Falzon rent richting de bal. Falzon passt de bal met de wreef. Buczkowski rent richting de bal. Klungelig pakt Buczkowski de bal. Buczkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Telín geeft een lange en hoge pass. Inworp. Merkl met een snelle inworp. Falzon geeft een hoge lob. Jajszczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Kołobrzeg - AS Rabusie 8:1

75e minuut.
Zerpa heeft problemen om de bal te vangen. Zerpa passt de bal in één keer door. Buzzani is nu in balbezit. Buczkowski onderschept slim de pass. Buczkowski haalt uit met een fantastische trap. Jajszczyk bokst de bal weg.

78e minuut.
Falzon rent richting de bal. Falzon passt de bal zonder na te denken. Buczkowski heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Eenoo neemt de hoekschop. Jajszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buczkowski is nu in balbezit. Buczkowski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzani begaat een overtreding. Falzon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Falzon met een snel genomen vrije trap. Van Eenoo geeft een hoge lob. Nady springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Kołobrzeg 44%, AS Rabusie 56%.
Furia Kołobrzeg - AS Rabusie 8:1