Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: Tigers Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 14342
Tigers FC wojownicy
czarna kura Tactiek nnnnn
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
56.1 gemiddelde waardering 66.3
formidabel Schieten formidabel
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Durango rent richting de bal. Wędzyński is nu in balbezit. Allahyarlı onderschept slim de pass. Allahyarlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers FC - wojownicy 0:1

3e minuut.
Balahnin verovert de bal door een tackle van achteren. Balahnin speelt de bal door. Kelich heeft problemen om de bal te vangen. Kelich geeft de bal voor. Allahyarlı springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Radulić is nu in balbezit. Napiórkowski begaat een overtreding. Radulić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rangelov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Łukasiewicz springt en kopt de bal. Vigne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radulić is nu in balbezit. Radulić schiet op doel. Vigne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tigers FC - wojownicy 1:1

11e minuut.
Plachý verovert de bal door een tackle van achteren. Kelich is nu in balbezit. Kelich passt de bal in één keer door. Daar is Allahyarlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allahyarlı draait met de bal, schiet en ... Coll bokst de bal weg.

20e minuut.
Daar is Radulić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrók rent richting de bal. Petrók passt de bal in één keer door. Bujor is nu in balbezit. Bujor haalt uit met een fantastische trap. Vigne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Ciobanu onderschept slim de pass. Goeyens verovert de bal door een tackle van achteren. Goeyens probeert naar een medespeler te passen. Kelich rent richting de bal. Kelich geeft een lange en hoge pass. Coll probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Allahyarlı rent richting de bal. Allahyarlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers FC - wojownicy 1:2

45e minuut.
Daar is Balahnin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radulić is nu in balbezit. Balahnin begaat een overtreding. Balahnin krijgt een gele kaart. Radulić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petrók met een snel genomen vrije trap. Radulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Radulić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers FC 57%, wojownicy 43%.
Tigers FC - wojownicy 1:2

58e minuut.
Wędzyński probeert naar een medespeler te passen. Plachý bereikt de bal nog maar net als eerste. Plachý speelt de bal door. Bujor rent richting de bal. Bujor schiet op doel. Vigne probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ianculescu met de inworp. Kelich heeft problemen om de bal te vangen. Kelich geeft een lange en hoge pass. Allahyarlı krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Ciobanu de bal. Coll kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Plachý verovert de bal door een tackle van achteren. Plachý geeft een lange en hoge pass. Bujor rent richting de bal. Bujor haalt uit met een fantastische trap. Vigne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tigers FC - wojownicy 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers FC 49%, wojownicy 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigers FC - wojownicy 2:2