Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: konri team Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 39999
konri team Bianco-Neri
konri3 Tactiek MDv1 4-4-2 s4
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
65.5 gemiddelde waardering 69.7
uitstekend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


8e minuut.
Daar is Pirri Mayorga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krych rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pirri Mayorga. Pirri Mayorga krijgt een gele kaart. Krych is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krych wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ðức Khải rent richting de bal. Ðức Khải geeft een lange en hoge pass. Membribes controleert de bal met de borst. Membribes geeft een lange en hoge pass. Golić springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Casalecchi passt de bal met de wreef. Chanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanov geeft de bal voor. Golić springt en kopt de bal. Skourtis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
konri team - Bianco-Neri 1:0

26e minuut.
Krych rent richting de bal. Letnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Letnický raakt geblesseerd tijdens het duel. Krych komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Klötzli geeft een lange en hoge pass. Vignjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignjević speelt de bal door. Letnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes passt de bal in één keer door. Letnický rent richting de bal. Daar is Letnický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Letnický haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Letnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Gardynik geeft een lange en hoge pass. Pieprzyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krych is nu in balbezit. Krych schiet op doel. Lazarević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
konri team - Bianco-Neri 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konri team 47%, Bianco-Neri 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
konri team - Bianco-Neri 1:1

46e minuut.
Teodoru komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Selymes heeft problemen om de bal te vangen. Herbst bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbst met een sublieme pass. Membribes rent richting de bal. Membribes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tromaras speelt de bal door. Vignjević rent richting de bal. Vignjević geeft een hoge lob. Krych krijgt zijn hoofd ertegen. Lazarević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
konri team - Bianco-Neri 1:2

59e minuut.
Soeharto is nu in balbezit. Soeharto met een sublieme pass. Vignjević rent richting de bal. Vignjević geeft de bal voor. Teodoru krijgt zijn hoofd ertegen. Lazarević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Soeharto probeert naar een medespeler te passen. Vignjević rent richting de bal. Vignjević speelt de bal door. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Batata komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Soeharto is nu in balbezit. Soeharto passt de bal in één keer door. Pieprzyk onderschept slim de pass. Krych bereikt de bal nog maar net als eerste. Krych haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Golić kopt de bal weg. Casalecchi is nu in balbezit. Gardynik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gardynik krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kijek kopt de bal weg. Klungelig pakt Casalecchi de bal. Soeharto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soeharto krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Batata geeft de bal voor. Vignjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignjević geeft de bal voor. Krych springt en kopt de bal. Lazarević probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
konri team - Bianco-Neri 1:3

77e minuut.
Pirri Mayorga passt de bal met de wreef. Casalecchi rent richting de bal. Casalecchi speelt de bal door. Chanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanov haalt uit met een fantastische trap. Skourtis bokst de bal weg.

81e minuut.
Daar is Membribes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klötzli speelt de bal door. Kijek onderschept slim de pass. Vignjević is nu in balbezit. Vignjević draait met de bal, schiet en ... Lazarević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vignjević geeft een lange en hoge pass. Lazarević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Soeharto rent richting de bal. Soeharto passt de bal in één keer door. Vignjević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignjević geeft een lange en hoge pass. Krych maakt een snoekduik en kopt de bal. Lazarević bokst de bal weg.

87e minuut.
Pirri Mayorga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vignjević met een snelle inworp. Batata geeft een hoge lob. Krych krijgt zijn hoofd ertegen. Lazarević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Soeharto probeert naar een medespeler te passen. Vignjević rent richting de bal. Vignjević probeert naar een medespeler te passen. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krych rent richting de bal. Krych draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
konri team - Bianco-Neri 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: konri team 57%, Bianco-Neri 43%.
konri team - Bianco-Neri 1:4