Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zdechłe Pulpety BUŚKA TEAM
Moja Tactiek git 1
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Kaltsios onderschept slim de pass. Carrasquel onderschept slim de pass. Troch onderschept slim de pass. Gellner rent richting de bal. Gellner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Carrasquel de bal onder controle te krijgen. Štefanek rent richting de bal. Štefanek speelt de bal door. Gellner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gellner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pajestka passt de bal zonder na te denken. Gellner is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Štefanek zal de hoekschop nemen. Genkov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Runge geeft de bal voor. Aszer kopt de bal weg. Pajestka probeert de bal met de borst te controleren. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura geeft een hoge lob. Reszke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Reszke met een sublieme pass. Kura kopt de bal weg. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer draait met de bal, schiet en ... Reszke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdechłe Pulpety - BUŚKA TEAM 1:0

37e minuut.
Inworp. Kura met de inworp. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer haalt uit met een fantastische trap. Dziekanowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zdechłe Pulpety - BUŚKA TEAM 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zdechłe Pulpety 47%, BUŚKA TEAM 53%.
Zdechłe Pulpety - BUŚKA TEAM 2:0

50e minuut.
Righetto rent richting de bal. Niźnik begaat een overtreding. Righetto raakt geblesseerd tijdens het duel. Righetto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aszer springt en kopt de bal. Reszke bokst de bal weg.

51e minuut.
Miszkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszkiel geeft een lange en hoge pass. Kura is nu in balbezit. Kura geeft een lange en hoge pass. Ipata maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kura rent richting de bal. Kura geeft een hoge lob. Daar is Dziekanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer draait met de bal, schiet en ... Reszke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Troch passt de bal met de wreef. Kura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kura geeft de bal voor. Ipata is nu in balbezit. Ipata haalt uit met een fantastische trap. Reszke bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Komosiak komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Štefanek passt de bal in één keer door. Gellner rent richting de bal. Kaltsios begaat een overtreding. Kaltsios krijgt een gele kaart. Gellner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Carrasquel neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gellner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Faliński komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gellner is nu in balbezit. Gellner passt de bal zonder na te denken. Troch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajestka verovert de bal door een tackle van achteren. Pajestka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zdechłe Pulpety 42%, BUŚKA TEAM 58%.
Zdechłe Pulpety - BUŚKA TEAM 2:0