Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Prostyń Tickle Tackle
CentralMID Tactiek def
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
10 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 62.4
formidabel Schieten uitmuntend
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Inworp. Wojtoń met een snelle inworp. Lozano is nu in balbezit. Lozano geeft een lange en hoge pass. Celić springt en kopt de bal. Háda bokst de bal weg.

7e minuut.
Loffredo passt de bal in één keer door. Feichtinger met een sublieme pass. Frączczak rent richting de bal. Frączczak geeft de bal voor. Kmetsch springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Staniewski geeft een hoge lob. Loffredo met een sublieme pass. Danielczak is nu in balbezit. Danielczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - Tickle Tackle 0:1

15e minuut.
Feichtinger met een sublieme pass. Frączczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączczak geeft een lange en hoge pass. Kmetsch maakt een snoekduik en kopt de bal. Jáuregui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - Tickle Tackle 0:2

15e minuut.
Celić is nu in balbezit. Celić passt de bal in één keer door. Leitao is nu in balbezit. Leitao geeft de bal voor. Apreotesei springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - Tickle Tackle 1:2

19e minuut.
Bodrogi passt de bal in één keer door. Feichtinger probeert naar een medespeler te passen. Bucourt is nu in balbezit. Kmetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kmetsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leitao met de inworp. Lozano is nu in balbezit. Lozano geeft een hoge lob. Celić springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Háda trapt de bal weg van het doel. Wojtoń kopt de bal weg. Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - Tickle Tackle 1:3

27e minuut.
Klungelig pakt Lozano de bal. Danielczak rent richting de bal. Danielczak passt de bal met de wreef. Daar is Frączczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frączczak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Bodrogi is nu in balbezit. Celić onderschept slim de pass. Celić schiet op doel. Háda bokst de bal weg.

29e minuut.
Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń passt de bal zonder na te denken. Leitao is nu in balbezit. Leitao geeft de bal voor. Apreotesei krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - Tickle Tackle 2:3

36e minuut.
Dratwiński probeert naar een medespeler te passen. Frączczak is nu in balbezit. Frączczak speelt de bal door. Danielczak heeft problemen om de bal te vangen. Danielczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Wojtoń is nu in balbezit. Wojtoń speelt de bal door. Leitao heeft problemen om de bal te vangen. Leitao geeft een hoge lob. Celić springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ebert geeft een hoge lob. Danielczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Staniewski de bal. Kmetsch verovert de bal door een tackle van achteren. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui bokst de bal weg.

41e minuut.
Wojtoń geeft de bal voor. Leitao kopt de bal weg. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano geeft een hoge lob. Celić maakt een snoekduik en kopt de bal. Háda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ebert heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Prostyń 59%, Tickle Tackle 41%.
Olimpia Prostyń - Tickle Tackle 2:3

50e minuut.
Lozano onderschept slim de pass. Lozano passt de bal met de wreef. Wojtoń speelt de bal door. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Torres Claverias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jáuregui speelt de bal door. Loffredo kopt de bal weg. Danielczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Celić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ebert ... Strafschop! Celić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Celić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Prostyń - Tickle Tackle 3:3

56e minuut.
Bodrogi rent richting de bal. Bodrogi geeft een hoge lob. Inworp. Lozano met de inworp. Wojtoń speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Bucourt de bal. Kmetsch geeft de bal voor. Daar is Staniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danielczak is nu in balbezit. Danielczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Daar is Frączczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frączczak passt de bal met de wreef. Danielczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielczak draait met de bal, schiet en ... Jáuregui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - Tickle Tackle 3:4

60e minuut.
Torres Claverias geeft een hoge lob. Inworp. Loffredo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dratwiński is nu in balbezit. Dratwiński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Feichtinger passt de bal in één keer door. Bucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Frączczak met de inworp. Kmetsch geeft een hoge lob. Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Danielczak heeft problemen om de bal te vangen. Danielczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - Tickle Tackle 3:5

67e minuut.
Staniewski geeft de bal voor. Inworp. Loffredo met een snelle inworp. Feichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtinger geeft de bal voor. Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - Tickle Tackle 3:6

79e minuut.
Danielczak rent richting de bal. Loffredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffredo met een sublieme pass. Danielczak is nu in balbezit. Danielczak draait met de bal, schiet en ... Jáuregui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Staniewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loffredo met de inworp. Feichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtinger geeft de bal voor. Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Kmetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucourt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kmetsch raakt geblesseerd tijdens het duel. Feichtinger neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Jáuregui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Prostyń - Tickle Tackle 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Prostyń 75%, Tickle Tackle 25%.
Olimpia Prostyń - Tickle Tackle 3:7