Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: wojownicy Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 36552
wojownicy Furia Kołobrzeg
nnnnn Tactiek o_v2L
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.1 gemiddelde waardering 63.8
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Klungelig pakt Van Eenoo de bal. Van Eenoo speelt de bal door. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski haalt uit met een fantastische trap. Vigne werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Merkl heeft problemen om de bal te vangen. Merkl geeft de bal voor. Ianculescu probeert de bal met de borst te controleren. Buczkowski rent richting de bal. Buczkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Durango raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mięciel komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Van Eenoo probeert naar een medespeler te passen. Falzon is nu in balbezit. Falzon geeft de bal voor. Buczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wojownicy - Furia Kołobrzeg 0:1

13e minuut.
Falzon speelt de bal door. Buczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieski is nu in balbezit. Buczkowski onderschept slim de pass. Buczkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Pieniek probeert naar een medespeler te passen. Van Eenoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Eenoo speelt de bal door. Buczkowski is nu in balbezit. Buczkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Goeyens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goeyens geeft een hoge lob. Potasznik rent richting de bal. Allahyarlı verovert de bal door een tackle van achteren. Allahyarlı draait met de bal, schiet en ... Toader bokst de bal weg.

38e minuut.
Ianculescu verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Eenoo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falzon is nu in balbezit. Falzon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Toader neemt vlug de vrije trap. Van Eenoo kopt de bal weg. Falzon geeft een hoge lob. Buczkowski is nu in balbezit. Buczkowski schiet op doel. Vigne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Van Eenoo speelt de bal door. Buczkowski rent richting de bal. Ianculescu is nu in balbezit. Buczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Buczkowski draait met de bal, schiet en ... Vigne verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wojownicy 61%, Furia Kołobrzeg 39%.
wojownicy - Furia Kołobrzeg 0:1

56e minuut.
Kelich is nu in balbezit. Kelich geeft de bal voor. Allahyarlı heeft problemen om de bal te vangen. Allahyarlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wojownicy - Furia Kołobrzeg 1:1

61e minuut.
Kuszniak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kastanos komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klungelig pakt Merkl de bal. Merkl met een sublieme pass. Sobieski rent richting de bal. Szóstakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szóstakowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wojownicy 54%, Furia Kołobrzeg 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wojownicy - Furia Kołobrzeg 1:1