Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.19
  • Stadion: AS Rabusie Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14903
AS Rabusie Tigers FC
nowość4 Tactiek czarna kura
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
53.2 gemiddelde waardering 59.5
goed Schieten goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


3e minuut.
Barnabé met de inworp. Ulderink is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keshishyan. Keshishyan krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Barnabé met een sublieme pass. Ulderink is nu in balbezit. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński geeft een hoge lob. Korodowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Jajszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Wędzyński geeft een lange en hoge pass. Telín kopt de bal weg. Perales met een sublieme pass. Klungelig pakt Korodowski de bal. Korodowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Buzzani geeft een hoge lob. Barnabé verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Võsoberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zerpa springt en kopt de bal. Coll verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Andrzejak verovert de bal door een tackle van achteren. Thunebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Thunebro geeft de bal voor. Daar is Andrzejak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrzejak draait met de bal, schiet en ... Jajszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Daar is Võsoberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barnabé onderschept slim de pass. Barnabé geeft de bal voor. Korodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korodowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Coll met een sublieme pass. Stanisławek controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buzzani. Stanisławek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Stanisławek kan niet meer verder spelen. Ceará komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Fodé kopt de bal weg. Daar is Andrzejak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telín geeft een hoge lob. Biegański rent richting de bal. Biegański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Plachý geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Telín de bal. Andrzejak begaat een overtreding. Andrzejak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Rabusie 55%, Tigers FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Rabusie - Tigers FC 0:0

46e minuut.
Fodé onderschept slim de pass. Ulderink rent richting de bal. Wędzyński rent richting de bal. Wędzyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Rabusie 61%, Tigers FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Rabusie - Tigers FC 0:0