Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tickle Tackle Zdechłe Pulpety
def Tactiek Moja
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 12
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.1 gemiddelde waardering 62.1
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


10e minuut.
Mascarenhas met een sublieme pass. Danielczak rent richting de bal. Sergiejew geeft een hoge lob. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer draait met de bal, schiet en ... Háda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Dratwiński de bal onder controle te krijgen. Kmetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Otxoa López rent richting de bal. Kmetsch onderschept slim de pass. Kmetsch geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dratwiński kopt de bal weg. Loffredo rent richting de bal. Loffredo passt de bal met de wreef. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch draait met de bal, schiet en ... Gallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Frączczak geeft een hoge lob. Danielczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljulaid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaljulaid krijgt een gele kaart. Danielczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Feichtinger kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Zdechłe Pulpety 1:0

21e minuut.
Loffredo met een sublieme pass. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mascarenhas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mascarenhas krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ipata met een sublieme pass. Righetto is nu in balbezit. Righetto passt de bal zonder na te denken. Aszer rent richting de bal. Aszer haalt uit met een fantastische trap. Háda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Głowacki onderschept slim de pass. Głowacki geeft een hoge lob. Kmetsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gallo trapt de bal weg van het doel. Loffredo rent richting de bal. Loffredo passt de bal in één keer door. Danielczak is nu in balbezit. Danielczak draait met de bal, schiet en ... Gallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Loffredo kopt de bal weg. Ipata is nu in balbezit. Ipata passt de bal met de wreef. Aszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aszer draait met de bal, schiet en ... Háda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Háda met een sublieme pass. Troch met een sublieme pass. Ipata bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipata schiet op doel. Háda probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ipata rent richting de bal. Bodrogi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ipata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Runge zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aszer springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dratwiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Xaliqov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Zdechłe Pulpety 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tickle Tackle 45%, Zdechłe Pulpety 55%.
Tickle Tackle - Zdechłe Pulpety 2:0

47e minuut.
Loffredo met een sublieme pass. Frączczak rent richting de bal. Runge tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Runge krijgt een gele kaart. Frączczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dratwiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kmetsch springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Ipata rent richting de bal. Aszer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dratwiński. Dratwiński krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Głowacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Głowacki geeft een hoge lob. Feichtinger kopt de bal weg. Loffredo geeft de bal voor. Kmetsch krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Righetto passt de bal met de wreef. Aszer rent richting de bal. Ebert begaat een overtreding. Ebert krijgt een gele kaart. Aszer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Righetto met een snel genomen vrije trap. Ipata krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Inworp. Komosiak komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Komosiak rent richting de bal. Mascarenhas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Komosiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Komosiak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Háda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Zdechłe Pulpety 2:1

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Faliński komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Kmetsch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Runge. Kmetsch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dratwiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kmetsch springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Loffredo is nu in balbezit. Loffredo met een sublieme pass. Frączczak is nu in balbezit. Frączczak geeft een lange en hoge pass. Danielczak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tickle Tackle 42%, Zdechłe Pulpety 58%.
Tickle Tackle - Zdechłe Pulpety 2:1