Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BUŚKA TEAM Olimpia Prostyń
git 1 Tactiek CentralMID
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
65.5 gemiddelde waardering 57.8
outstanding Schieten formidable
very good Passen solid
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Leitao bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leitao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozano rent richting de bal. Lozano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Piszpan is nu in balbezit. Piszpan passt de bal met de wreef. Leitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitao geeft de bal voor. Celić springt en kopt de bal. Reszke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Apreotesei kopt de bal weg. Smoliński is nu in balbezit. Smoliński passt de bal met de wreef. Genkov rent richting de bal. Genkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Lozano met een sublieme pass. Leitao bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitao geeft de bal voor. Apreotesei springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Lozano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Leitao de bal. Leitao passt de bal in één keer door. Celić bereikt de bal nog maar net als eerste. Celić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Štefanek kopt de bal weg. Carrasquel heeft problemen om de bal te vangen. Carrasquel passt de bal met de wreef. Majcherczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Torres Claverias geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pajestka met een snelle inworp. Genkov is nu in balbezit. Genkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rebougas met een harde bal richting middenveld. Pajestka kopt de bal weg. Daar is Torres Claverias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genkov draait met de bal, schiet en ... Rebougas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - Olimpia Prostyń 1:0

18e minuut.
Leitao is nu in balbezit. Leitao passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lozano de bal. Lozano geeft de bal voor. Celić krijgt zijn hoofd ertegen. Reszke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Apreotesei rent richting de bal. Apreotesei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BUŚKA TEAM - Olimpia Prostyń 1:1

20e minuut.
Pajestka passt de bal zonder na te denken. Dziekanowski rent richting de bal. Celić onderschept slim de pass. Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei schiet op doel. Reszke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niźnik heeft problemen om de bal te vangen. Niźnik geeft een hoge lob. Pajestka met een sublieme pass. Majcherczyk rent richting de bal. Majcherczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rebougas met een harde bal richting middenveld. Pajestka kopt de bal weg. Carrasquel rent richting de bal. Carrasquel geeft een hoge lob. Genkov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Staniewski geeft een lange en hoge pass. Pajestka is nu in balbezit. Pajestka passt de bal met de wreef. Genkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Saklambaç geeft een lange en hoge pass. Mahşer kopt de bal weg. Štefanek is nu in balbezit. Štefanek geeft een lange en hoge pass. Genkov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Leitao rent richting de bal. Leitao speelt de bal door. Celić rent richting de bal. Celić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - Olimpia Prostyń 1:2

38e minuut.
Pajestka passt de bal in één keer door. Smoliński speelt de bal door. Štefanek met een sublieme pass. Genkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BUŚKA TEAM - Olimpia Prostyń 2:2

42e minuut.
Inworp. Pajestka met een snelle inworp. Klungelig pakt Carrasquel de bal. Carrasquel geeft de bal voor. Majcherczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - Olimpia Prostyń 3:2

45e minuut.
Saklambaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquel verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasquel speelt de bal door. Pajestka is nu in balbezit. Pajestka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUŚKA TEAM 39%, Olimpia Prostyń 61%.
BUŚKA TEAM - Olimpia Prostyń 3:2

53e minuut.
Štefanek rent richting de bal. Štefanek geeft een lange en hoge pass. Torres Claverias kopt de bal weg. Majcherczyk rent richting de bal. Majcherczyk haalt uit met een fantastische trap. Rebougas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Genkov is nu in balbezit. Genkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - Olimpia Prostyń 4:2

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Štefanek zal de hoekschop nemen. Torres Claverias onderschept slim de pass. Genkov rent richting de bal. Genkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Inworp. Pajestka met een snelle inworp. Klungelig pakt Carrasquel de bal. Genkov rent richting de bal. Genkov schiet op doel. Rebougas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Majcherczyk is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - Olimpia Prostyń 5:2

60e minuut.
Štefanek kan de bal niet met de borst controleren. Štefanek geeft een hoge lob. Torres Claverias bereikt de bal nog maar net als eerste. Genkov rent richting de bal. Genkov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Carrasquel kopt de bal weg. Klungelig pakt Genkov de bal. Torres Claverias rent richting de bal. Genkov onderschept slim de pass. Genkov haalt uit met een fantastische trap. Rebougas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Saklambaç heeft problemen om de bal te vangen. Majcherczyk rent richting de bal. Saklambaç legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Saklambaç krijgt een gele kaart. Majcherczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Genkov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Rebougas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - Olimpia Prostyń 6:2

74e minuut.
Celić rent richting de bal. Reszke speelt de bal door. Pajestka met een sublieme pass. Genkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Genkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BUŚKA TEAM - Olimpia Prostyń 7:2

78e minuut.
Rebougas trapt de bal weg van het doel. Pajestka is nu in balbezit. Pajestka geeft een hoge lob. Genkov rent richting de bal. Genkov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lozano geeft een hoge lob. Celić bereikt de bal nog maar net als eerste. Celić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BUŚKA TEAM 34%, Olimpia Prostyń 66%.
BUŚKA TEAM - Olimpia Prostyń 7:2