Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furia Kołobrzeg BUŚKA TEAM
o_v2L Tactiek git 1
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66.4 gemiddelde waardering 59.5
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Kastanos probeert naar een medespeler te passen. Feuerbach met een sublieme pass. Potasznik probeert naar een medespeler te passen. Moś rent richting de bal. Moś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Szóstakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik maakt een afschuwelijke overtreding. Szóstakowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Merkl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Van Eenoo probeert de bal met de borst te controleren. Van Eenoo met een sublieme pass. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Moś haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Merkl is nu in balbezit. Merkl passt de bal met de wreef. Van Eenoo rent richting de bal. Van Eenoo geeft de bal voor. Szóstakowski springt en kopt de bal. Reszke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Pieniek rent richting de bal. Pieniek geeft een lange en hoge pass. Daar is Miszkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szóstakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szóstakowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Carrasquel kan de bal niet met de borst controleren. Carrasquel speelt de bal door. Majcherczyk is nu in balbezit. Majcherczyk haalt uit met een fantastische trap. Toader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Kołobrzeg - BUŚKA TEAM 0:1

33e minuut.
Mahşer is nu in balbezit. Mahşer speelt de bal door. Štefanek speelt de bal door. Majcherczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Toader trapt de bal weg. Dumitrescu kopt de bal weg. Potasznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk onderschept slim de pass. Majcherczyk draait met de bal, schiet en ... Toader verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Kołobrzeg 45%, BUŚKA TEAM 55%.
Furia Kołobrzeg - BUŚKA TEAM 0:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Eenoo met de inworp. Falzon geeft een lange en hoge pass. Moś maakt een snoekduik en kopt de bal. Reszke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furia Kołobrzeg - BUŚKA TEAM 1:1

51e minuut.
Moś passt de bal zonder na te denken. Carrasquel kan de bal niet met de borst controleren. Carrasquel met een sublieme pass. Klungelig pakt Genkov de bal. Genkov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Falzon geeft een hoge lob. Moś bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszkiel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Moś neemt zijn aanloop. Reszke bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Szóstakowski kopt de bal weg. Moś controleert de bal met de borst. Met opzet legt Miszkiel zijn tegenspeler op de grond. Miszkiel krijgt een gele kaart. Moś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miszkiel met een sublieme pass. Merkl komt bij de bal en schiet. Moś springt en kopt de bal. Reszke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furia Kołobrzeg - BUŚKA TEAM 2:1

66e minuut.
Szóstakowski rent richting de bal. Szóstakowski passt de bal in één keer door. Van Eenoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Eenoo geeft een lange en hoge pass. Moś maakt een snoekduik en kopt de bal. Reszke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Van Eenoo passt de bal zonder na te denken. Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon geeft een lange en hoge pass. Szóstakowski rent richting de bal. Szóstakowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Klungelig pakt Van Eenoo de bal. Van Eenoo geeft de bal voor. Miszkiel is nu in balbezit. Szóstakowski onderschept slim de pass. Szóstakowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Moś kopt de bal weg. Van Eenoo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahşer. Mahşer krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Pieniek verovert de bal door een tackle van achteren. Pieniek met een sublieme pass. Van Eenoo rent richting de bal. Van Eenoo geeft een lange en hoge pass. Moś maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Falzon probeert naar een medespeler te passen. Van Eenoo is nu in balbezit. Dziekanowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Van Eenoo raakt geblesseerd tijdens het duel. Moś neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furia Kołobrzeg 44%, BUŚKA TEAM 56%.
Furia Kołobrzeg - BUŚKA TEAM 2:1