Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: FC Rakovia Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 17702
FC LITRIPOOL Kwiatas Bydgoszcz
442 Tactiek kwiatas4s
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
67.3 gemiddelde waardering 62.5
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Zics rent richting de bal. Zics probeert naar een medespeler te passen. Lakićević rent richting de bal. Lakićević geeft een hoge lob. Savanović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
García Pulido geeft een lange en hoge pass. Bykovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharpe onderschept slim de pass. Assarado rent richting de bal. Assarado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Broili rent richting de bal. Broili geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zics met de inworp. Bullinger geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Zics passt de bal in één keer door. Lakićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakićević geeft de bal voor. Savanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Savanović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bullinger is nu in balbezit. Bullinger passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lakićević de bal. Lakićević geeft een lange en hoge pass. Savanović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bykovas geeft een lange en hoge pass. Bekyan verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grymonpréz neemt de hoekschop. Assarado springt en kopt de bal. Benczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Lakićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Grymonpréz begaat een overtreding. Lakićević raakt geblesseerd tijdens het duel. Bekyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zics bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pulido maakt een afschuwelijke overtreding. García Pulido krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Masselli is nu in balbezit. Masselli passt de bal in één keer door. Grymonpréz heeft problemen om de bal te vangen. Grymonpréz geeft een hoge lob. Assarado springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Encinar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. García Pulido geeft een lange en hoge pass. Assarado springt en kopt de bal. Benczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LITRIPOOL - Kwiatas Bydgoszcz 1:0

36e minuut.
Savanović kopt de bal weg. Broili rent richting de bal. Broili geeft een hoge lob. Fournarakis is nu in balbezit. Fournarakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bekyan is nu in balbezit. Bekyan passt de bal met de wreef. García Pulido is nu in balbezit. García Pulido geeft de bal voor. Assarado krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Fournarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournarakis passt de bal zonder na te denken. Zics geeft de bal voor. Savanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Savanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fournarakis probeert naar een medespeler te passen. Zics bereikt de bal nog maar net als eerste. Zics geeft een hoge lob. Savanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Harasimowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC LITRIPOOL - Kwiatas Bydgoszcz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LITRIPOOL 36%, Kwiatas Bydgoszcz 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC LITRIPOOL - Kwiatas Bydgoszcz 1:1

46e minuut.
Akifzadə neemt vlug de vrije trap. Assarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharpe begaat een overtreding. Assarado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Masselli komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Grymonpréz passt de bal met de wreef. Daar is Dibáczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Assarado maakt een afschuwelijke overtreding. Dibáczy wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

50e minuut.
Zegar verovert de bal door een tackle van achteren. Zegar geeft de bal voor. Bykovas kopt de bal weg. Assarado is nu in balbezit. Assarado schiet op doel. Benczyński bokst de bal weg.

67e minuut.
García Pulido met een sublieme pass. Grymonpréz rent richting de bal. Grymonpréz geeft de bal voor. Assarado rent richting de bal. Assarado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dibáczy onderschept slim de pass. Dibáczy speelt de bal door. Masselli speelt de bal door. Assarado rent richting de bal. Assarado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LITRIPOOL 32%, Kwiatas Bydgoszcz 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC LITRIPOOL - Kwiatas Bydgoszcz 1:1