Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mikule Power Poland Alloces Force
koks 442 Tactiek Poland Wing v3.5
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
62.5 gemiddelde waardering 67.8
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Wyrębiak met een sublieme pass. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide passt de bal met de wreef. Zarycki rent richting de bal. Zarycki haalt uit met een fantastische trap. Jaque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Szmigiel kopt de bal weg. Sorić rent richting de bal. Wyrębiak begaat een overtreding. Sorić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kopczyk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sculli verovert de bal door een tackle van achteren. Sculli probeert naar een medespeler te passen. Domide speelt de bal door. Diler bereikt de bal nog maar net als eerste. Diler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Poland Alloces Force 0:1

14e minuut.
Mendia geeft een hoge lob. Wyrębiak kopt de bal weg. Clasie heeft problemen om de bal te vangen. Zarycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarycki schiet op doel. Jaque bokst de bal weg. Mendia kan de bal niet met de borst controleren. Diler bereikt de bal nog maar net als eerste. Diler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Poland Alloces Force 0:2

16e minuut.
Hasan geeft een hoge lob. Rabiński kopt de bal weg. Sorić speelt de bal door. Mamduh rent richting de bal. Mamduh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Wyrębiak onderschept slim de pass. Wyrębiak probeert naar een medespeler te passen. Domide probeert naar een medespeler te passen. Diler rent richting de bal. Diler draait met de bal, schiet en ... Jaque kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sculli rent richting de bal. Kopczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kopczyk passt de bal in één keer door. Xhaferi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mendia kopt de bal weg. Wyrębiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębiak probeert naar een medespeler te passen. Zarycki is nu in balbezit. Zarycki schiet op doel. Jaque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Rabiński geeft een hoge lob. Eseryiğit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zarycki rent richting de bal. Zarycki haalt uit met een fantastische trap. Jaque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Poland Alloces Force 0:3

29e minuut.
Xhaferi rent richting de bal. Kranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Xhaferi is nu in balbezit. Xhaferi draait met de bal, schiet en ... Stramowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jaque probeert naar een medespeler te passen. Wyrębiak kopt de bal weg. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina geeft een lange en hoge pass. Diler springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Szmigiel is nu in balbezit. Mamduh verovert de bal door een tackle van achteren. Mamduh passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Xhaferi de bal. Xhaferi draait met de bal, schiet en ... Stramowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Dutka onderschept slim de pass. Wyrębiak verovert de bal door een tackle van achteren. Wyrębiak geeft een hoge lob. Diler bereikt de bal nog maar net als eerste. Diler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Hasan passt de bal met de wreef. Sorić rent richting de bal. Sorić met een sublieme pass. Kopczyk geeft een hoge lob. Xhaferi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikule Power - Poland Alloces Force 1:3

45e minuut.
Szmigiel geeft een hoge lob. Daar is Reina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reina speelt de bal door. Diler is nu in balbezit. Diler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikule Power 58%, Poland Alloces Force 42%.
Mikule Power - Poland Alloces Force 1:3

53e minuut.
Diler controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pudełko komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Clasie met de inworp. Kopczyk speelt de bal door. Sorić heeft problemen om de bal te vangen. Sorić geeft de bal voor. Xhaferi springt en kopt de bal. Stramowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Dutka onderschept slim de pass. Dutka geeft de bal voor. Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko haalt uit met een fantastische trap. Stramowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kurucz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mendia geeft een lange en hoge pass. Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szmigiel. Szmigiel krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Wyrębiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębiak passt de bal met de wreef. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide geeft een lange en hoge pass. Mendia controleert de bal met de borst. Jaque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Szmigiel geeft een lange en hoge pass. Dutka kopt de bal weg. Batarilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Batarilo geeft een hoge lob. Pudełko maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikule Power 45%, Poland Alloces Force 55%.
Mikule Power - Poland Alloces Force 1:3