Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: Mika FC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 48000
Mika Łomża FC OnlyJoint
version 4 Tactiek pif-paf
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
7 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
61.3 gemiddelde waardering 58.6
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Galinha verovert de bal door een tackle van achteren. Koks onderschept slim de pass. Koks geeft de bal voor. Alatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatlı schiet op doel. Walderhaug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Górniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatlı schiet op doel. Walderhaug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - OnlyJoint 1:0

10e minuut.
Ovacionado is nu in balbezit. Alatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Iguarán begaat een overtreding. Iguarán krijgt een gele kaart. Alatlı raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ovacionado neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Cavecedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatlı onderschept slim de pass. Ovacionado rent richting de bal. Ovacionado schiet op doel. Walderhaug maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - OnlyJoint 2:0

16e minuut.
Valdez haalt uit met een fantastische trap. Iguarán probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sosa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Alatlı krijgt zijn hoofd ertegen. Walderhaug kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Alatlı controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cavecedo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Yong-Ki rent richting de bal. Yong-Ki haalt uit met een fantastische trap. Puchała werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - OnlyJoint 2:1

20e minuut.
Iguarán onderschept slim de pass. Iguarán speelt de bal door. Yong-Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Ki speelt de bal door. Galinha bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yong-Ki neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Inworp. Sosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iguarán rent richting de bal. Valdez onderschept slim de pass. Valdez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Koks rent richting de bal. Koks passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aguirre de bal. Kovrlija rent richting de bal. Kovrlija draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Cavecedo met een sublieme pass. Adolfo heeft problemen om de bal te vangen. Adolfo passt de bal zonder na te denken. Galinha is nu in balbezit. Galinha draait met de bal, schiet en ... Puchała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mika Łomża FC - OnlyJoint 2:2

39e minuut.
Huayu onderschept slim de pass. Huayu geeft een hoge lob. Yong-Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Ki geeft een hoge lob. Kovrlija krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mosiński heeft problemen om de bal te vangen. Ovacionado is nu in balbezit. Met opzet legt Mosiński zijn tegenspeler op de grond. Mosiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mika Łomża FC 44%, OnlyJoint 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mika Łomża FC - OnlyJoint 2:2

47e minuut.
Aguirre met een snelle inworp. Panchev is nu in balbezit. Alatlı begaat een overtreding. Alatlı krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Górniak passt de bal zonder na te denken. Galinha is nu in balbezit. Bayer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galinha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galinha komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Sosa de bal. Galinha onderschept slim de pass. Galinha geeft een lange en hoge pass. Kovrlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovrlija haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - OnlyJoint 2:3

58e minuut.
Daar is Sosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sosa zijn tegenspeler op de grond. Sosa krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Yong-Ki rent richting de bal. Yong-Ki passt de bal in één keer door. Galinha rent richting de bal. Galinha haalt uit met een fantastische trap. Fardal onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - OnlyJoint 2:4

77e minuut.
Zhuan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yong-Ki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galinha rent richting de bal. Galinha schiet op doel. Puchała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kovrlija rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fardal. Kovrlija is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krzystek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yong-Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong-Ki geeft de bal voor. Kovrlija springt en kopt de bal. Paal! Puchała bokst de bal weg.

90e minuut.
Iguarán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skrzek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mika Łomża FC 49%, OnlyJoint 51%.
Mika Łomża FC - OnlyJoint 2:4