Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poland Alloces Force Kwiatas Bydgoszcz
Poland Wing v3.5 Tactiek kwiatas4s
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
67.1 gemiddelde waardering 62
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


6e minuut.
Zics rent richting de bal. Zics geeft een hoge lob. Fournarakis kopt de bal weg. Savanović is nu in balbezit. Savanović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kranc geeft een hoge lob. Bekyan is nu in balbezit. Wyrębiak onderschept slim de pass. Wyrębiak geeft een lange en hoge pass. Diler krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zics onderschept slim de pass. Zics geeft de bal voor. Klungelig pakt Mesterházy de bal. Zics geeft een hoge lob. Savanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Stramowski bokst de bal weg.

12e minuut.
Lakićević met de inworp. Bullinger geeft een lange en hoge pass. Savanović rent richting de bal. Savanović haalt uit met een fantastische trap. Stramowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Fournarakis probeert naar een medespeler te passen. Savanović kan de bal niet met de borst controleren. Szmigiel rent richting de bal. Savanović onderschept slim de pass. Savanović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Kwiatas Bydgoszcz 0:1

21e minuut.
Kranc passt de bal in één keer door. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarycki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zarycki krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Bullinger kopt de bal weg. Lakićević met een sublieme pass. Fournarakis speelt de bal door. Savanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Savanović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bekyan met een sublieme pass. Zics rent richting de bal. Zics geeft een hoge lob. Fournarakis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Kwiatas Bydgoszcz 0:2

32e minuut.
Reina speelt de bal door. Wyrębiak is nu in balbezit. Wyrębiak met een sublieme pass. Diler bereikt de bal nog maar net als eerste. Diler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Lakićević passt de bal met de wreef. Fournarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournarakis passt de bal met de wreef. Savanović rent richting de bal. Savanović haalt uit met een fantastische trap. Stramowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Bekyan geeft een lange en hoge pass. Fournarakis kopt de bal weg. Zics bereikt de bal nog maar net als eerste. Zics geeft de bal voor. Savanović springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poland Alloces Force 50%, Kwiatas Bydgoszcz 50%.
Poland Alloces Force - Kwiatas Bydgoszcz 0:2

46e minuut.
Sculli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sculli probeert naar een medespeler te passen. Domide rent richting de bal. Domide passt de bal zonder na te denken. Reina geeft de bal voor. Benczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Junho geeft een lange en hoge pass. Fournarakis is nu in balbezit. Sculli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sculli krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Wyrębiak speelt de bal door. Klungelig pakt Domide de bal. Domide passt de bal in één keer door. Reina is nu in balbezit. Reina geeft een lange en hoge pass. Benczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Diler maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poland Alloces Force - Kwiatas Bydgoszcz 1:2

56e minuut.
Sculli verovert de bal door een tackle van achteren. Sculli kan de bal niet met de borst controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zics met de inworp. Bullinger geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Diler is nu in balbezit. Junho begaat een overtreding. Diler raakt geblesseerd tijdens het duel. Junho met een sublieme pass. Wyrębiak wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Szmigiel kopt de bal weg. Reina bereikt de bal nog maar net als eerste. Reina geeft de bal voor. Domide geeft de bal voor. Diler bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Zics probeert naar een medespeler te passen. Bullinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullinger probeert naar een medespeler te passen. Lakićević geeft de bal voor. Fournarakis springt en kopt de bal. Stramowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Kranc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranc passt de bal met de wreef. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bullinger verovert de bal door een tackle van achteren. Bullinger geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Domide de bal. Domide met een sublieme pass. Diler rent richting de bal. Diler schiet op doel. Benczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Kopiński speelt de bal door. Szmigiel is nu in balbezit. Bullinger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bullinger moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bullinger schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

85e minuut.
Wyrębiak passt de bal met de wreef. Domide met een sublieme pass. Diler is nu in balbezit. Diler schiet op doel. Benczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poland Alloces Force 40%, Kwiatas Bydgoszcz 60%.
Poland Alloces Force - Kwiatas Bydgoszcz 1:2