Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Tornado Kraków kp wandowo
5 close 2 Tactiek ogien
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
63.5 gemiddelde waardering 59.6
formidable Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


9e minuut.
Inworp. Drabik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ribbisi met een sublieme pass. King geeft de bal voor. Burzań maakt een snoekduik en kopt de bal. Langhi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
King is nu in balbezit. King geeft de bal voor. Bovyn is nu in balbezit. Burzań onderschept slim de pass. Burzań draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tornado Kraków - kp wandowo 1:0

13e minuut.
Ribbisi speelt de bal door. Drabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik speelt de bal door. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Ochoa geeft een lange en hoge pass. Pesoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesoa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Tornado Kraków - kp wandowo 1:1

24e minuut.
Drabik rent richting de bal. Drabik geeft de bal voor. Klungelig pakt Dubner de bal. Trybalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybalski haalt uit met een fantastische trap. Langhi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Appierto passt de bal met de wreef. Meunier rent richting de bal. Pesoa rent richting de bal. Meunier is nu in balbezit. Meunier haalt uit met een fantastische trap. Zvelebil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Trybalski passt de bal in één keer door. Burzań rent richting de bal. Tabak rent richting de bal. Burzań onderschept slim de pass. Burzań haalt uit met een fantastische trap. Langhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tornado Kraków 41%, kp wandowo 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Tornado Kraków - kp wandowo 1:1

47e minuut.
Costa rent richting de bal. Costa geeft de bal voor. Klungelig pakt Ragoževičius de bal. Drabik geeft de bal voor. Burzań springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Scordia rent richting de bal. Scordia passt de bal zonder na te denken. Ragoževičius met een sublieme pass. Meunier rent richting de bal. Meunier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Ochoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burzań rent richting de bal. Ochoa maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ochoa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

72e minuut.
Drabik is nu in balbezit. Bovyn rent richting de bal. Bovyn passt de bal in één keer door. Drabik geeft een hoge lob. Burzań maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Daar is King, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. King geeft een lange en hoge pass. Petrini is nu in balbezit. Burzań bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzań draait met de bal, schiet en ... Langhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Klungelig pakt Drabik de bal. Drabik met een sublieme pass. Ribbisi geeft een hoge lob. Burzań rent richting de bal. Burzań draait met de bal, schiet en ... Langhi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Drabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik probeert naar een medespeler te passen. Trybalski rent richting de bal. Trybalski geeft een hoge lob. Burzań maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tornado Kraków 41%, kp wandowo 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Tornado Kraków - kp wandowo 1:1