Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: FC Rakovia Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 29963
FC LITRIPOOL Poland Alloces Force
442 Tactiek Poland Wing v3.5
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
66.1 gemiddelde waardering 69.6
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Wyrębiak is nu in balbezit. Broili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wyrębiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wyrębiak met een snel genomen vrije trap. Diler bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Akifzadə krijgt een gele kaart. Diler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diler neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Szmigiel heeft problemen om de bal te vangen. Szmigiel geeft een hoge lob. Akifzadə is nu in balbezit. Diler onderschept slim de pass. Diler draait met de bal, schiet en ... Harasimowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Wyrębiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrębiak passt de bal met de wreef. Domide speelt de bal door. Diler bereikt de bal nog maar net als eerste. Diler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Zarycki is nu in balbezit. Diler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masselli. Diler raakt geblesseerd tijdens het duel. Wyrębiak komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Wyrębiak speelt de bal door. Diler is nu in balbezit. Turunen maakt een afschuwelijke overtreding. Turunen krijgt een gele kaart. Diler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wyrębiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zarycki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Broili geeft de bal voor. Inworp. Reina met een snelle inworp. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
García Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. García Pulido speelt de bal door. Assarado is nu in balbezit. Assarado schiet op doel. Stramowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LITRIPOOL - Poland Alloces Force 1:0

37e minuut.
Wyrębiak speelt de bal door. Klungelig pakt Domide de bal. Domide met een sublieme pass. Diler is nu in balbezit. Diler haalt uit met een fantastische trap. Harasimowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Klungelig pakt Grymonpréz de bal. Grymonpréz geeft de bal voor. Bykovas kopt de bal weg. Klungelig pakt Assarado de bal. Assarado schiet op doel. Stramowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LITRIPOOL 51%, Poland Alloces Force 49%.
FC LITRIPOOL - Poland Alloces Force 1:0

54e minuut.
Domide is nu in balbezit. Domide passt de bal met de wreef. Diler is nu in balbezit. Diler draait met de bal, schiet en ... Harasimowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zarycki rent richting de bal. Encinar begaat een overtreding. Zarycki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wyrębiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zarycki springt en kopt de bal. Paal! Harasimowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
García Pulido is nu in balbezit. García Pulido geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rabiński de bal. Assarado rent richting de bal. Assarado haalt uit met een fantastische trap. Stramowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Sculli geeft een hoge lob. Zegar kopt de bal weg. Daar is Reina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reina geeft een lange en hoge pass. Diler springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Akifzadə is nu in balbezit. Domide onderschept slim de pass. Domide passt de bal met de wreef. Diler rent richting de bal. Diler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Reina is nu in balbezit. Reina speelt de bal door. Wyrębiak geeft een lange en hoge pass. Diler rent richting de bal. Diler schiet op doel. Harasimowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Domide heeft problemen om de bal te vangen. Domide met een sublieme pass. Diler rent richting de bal. Diler schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC LITRIPOOL - Poland Alloces Force 1:1

80e minuut.
Domide rent richting de bal. Domide met een sublieme pass. Wyrębiak speelt de bal door. Diler bereikt de bal nog maar net als eerste. Diler haalt uit met een fantastische trap. Harasimowicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LITRIPOOL 44%, Poland Alloces Force 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC LITRIPOOL - Poland Alloces Force 1:1