Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kwiatas Bydgoszcz Mikule Power
kwiatas4s Tactiek koks 442
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 62.6
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Kopiński met een snelle inworp. Zics bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan begaat een overtreding. Hasan krijgt een gele kaart. Zics is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kopiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Savanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Fournarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kwiatas Bydgoszcz - Mikule Power 1:0

8e minuut.
Kopczyk rent richting de bal. Barazite rent richting de bal. Barazite geeft de bal voor. Fournarakis rent richting de bal. Fournarakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bekyan passt de bal in één keer door. Lakićević is nu in balbezit. Hasan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasan geeft de bal voor. Mamduh maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sorić is nu in balbezit. Sorić passt de bal met de wreef. Mamduh rent richting de bal. Mamduh schiet op doel. Benczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kwiatas Bydgoszcz - Mikule Power 1:1

24e minuut.
Zics rent richting de bal. Zics geeft de bal voor. Fournarakis rent richting de bal. Fournarakis haalt uit met een fantastische trap. Jaque probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwiatas Bydgoszcz - Mikule Power 2:1

26e minuut.
Kopiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopiński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Junho de bal. Mamduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamduh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Fournarakis de bal. Fournarakis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zics de bal. Zics geeft een lange en hoge pass. Savanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaque bokst de bal weg.

44e minuut.
Savanović speelt de bal door. Barazite met een sublieme pass. Zics is nu in balbezit. Zics geeft de bal voor. Savanović maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwiatas Bydgoszcz 52%, Mikule Power 48%.
Kwiatas Bydgoszcz - Mikule Power 2:1

46e minuut.
Klungelig pakt Xhaferi de bal. Mamduh is nu in balbezit. Savanović maakt een afschuwelijke overtreding. Savanović krijgt een gele kaart. Mamduh wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

54e minuut.
Eseryiğit geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Xhaferi de bal onder controle te krijgen. Barazite bereikt de bal nog maar net als eerste. Barazite geeft een hoge lob. Savanović springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pudełko komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Kopczyk geeft een hoge lob. Daar is Pudełko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Junho rent richting de bal. Pudełko onderschept slim de pass. Pudełko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Clasie is nu in balbezit. Clasie geeft de bal voor. Kopczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kwiatas Bydgoszcz - Mikule Power 2:2

61e minuut.
Dibáczy geeft de bal voor. Kopiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sorić rent richting de bal. Sorić geeft een lange en hoge pass. Xhaferi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kurucz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kurucz met een sublieme pass. Pudełko rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kurucz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Xhaferi springt en kopt de bal. Benczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Dibáczy probeert de bal aan de voet te houden. Xhaferi is nu in balbezit. Xhaferi passt de bal met de wreef. Kopczyk rent richting de bal. Kopczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Fournarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendia is nu in balbezit. Fournarakis onderschept slim de pass. Fournarakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwiatas Bydgoszcz - Mikule Power 3:2

87e minuut.
Lakićević passt de bal met de wreef. Savanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Savanović passt de bal in één keer door. Zics rent richting de bal. Zics geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwiatas Bydgoszcz 71%, Mikule Power 29%.
Kwiatas Bydgoszcz - Mikule Power 3:2