Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AZ Chorzów -:-
5-3-2L ATAK* Tactiek Ska
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
60.9 gemiddelde waardering 37.4
formidable Schieten weak
excellent Passen good
very good Verdedigen average


5e minuut.
Esposito passt de bal in één keer door. Daar is Chałabada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chałabada probeert naar een medespeler te passen. Opdam is nu in balbezit. Opdam haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Esposito controleert de bal met de borst. Esposito geeft een lange en hoge pass. Chardon is nu in balbezit. Chardon haalt uit met een fantastische trap. Acevedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Petaloudas kopt de bal weg. Nahapetyan heeft problemen om de bal te vangen. Galstyan is nu in balbezit. Opdam onderschept slim de pass. Opdam draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Galstyan probeert naar een medespeler te passen. Chałabada rent richting de bal. Chałabada met een sublieme pass. Klungelig pakt Opdam de bal. Opdam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Esposito speelt de bal door. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon met een sublieme pass. Petaloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petaloudas draait met de bal, schiet en ... Acevedo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Klungelig pakt Nahapetyan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - -:- 1:0

25e minuut.
Chałabada is nu in balbezit. Chałabada probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chardon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chardon geeft een lange en hoge pass. Petaloudas springt en kopt de bal. Acevedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - -:- 2:0

33e minuut.
Chałabada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Xachikyan de bal. Opdam is nu in balbezit. Opdam draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Chardon met een sublieme pass. Chałabada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chałabada passt de bal in één keer door. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Zakaryan kopt de bal weg. Esposito bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito geeft de bal voor. Petaloudas rent richting de bal. Petaloudas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - -:- 3:0

38e minuut.
Chardon is nu in balbezit. Chardon geeft een hoge lob. Petaloudas kopt de bal weg. Opdam is nu in balbezit. Opdam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Czyrak kopt de bal weg. Chałabada is nu in balbezit. Klungelig pakt Chałabada de bal. Chałabada geeft een hoge lob. Petaloudas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Opdam is nu in balbezit. Saroyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opdam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Esposito wilt de vrije trap nemen. Xachikyan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Petaloudas kopt de bal weg. Chardon is nu in balbezit. Chardon geeft de bal voor. Klungelig pakt Petaloudas de bal. Petaloudas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - -:- 4:0

44e minuut.
Esposito met een sublieme pass. Klungelig pakt Chardon de bal. Chardon met een sublieme pass. Petaloudas rent richting de bal. Petaloudas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Chorzów 32%, -:- 68%.
AZ Chorzów - -:- 4:0

46e minuut.
Maccio komt het veld opgelopen. Aalai komt het veld opgelopen. Boiocchi komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Inworp. Chardon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maccio probeert naar een medespeler te passen. Petaloudas is nu in balbezit. Petaloudas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Kotnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotnik geeft een hoge lob. Petaloudas rent richting de bal. Petaloudas draait met de bal, schiet en ... Acevedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

60e minuut.
Chardon met de inworp. Maccio geeft een hoge lob. Aalai rent richting de bal. Aalai schiet op doel. Acevedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - -:- 5:0

71e minuut.
Chałabada geeft een hoge lob. Chardon rent richting de bal. Chardon geeft de bal voor. Petaloudas springt en kopt de bal. Acevedo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - -:- 6:0

85e minuut.
Maccio is nu in balbezit. Maccio speelt de bal door. Chardon rent richting de bal. Chardon geeft een hoge lob. Petaloudas maakt een snoekduik en kopt de bal. Acevedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Chorzów 18%, -:- 82%.
AZ Chorzów - -:- 6:0