Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calinho Team Strzelec Ursynoow
Showdown Tactiek strzelec_m_P
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
63.9 gemiddelde waardering 62.7
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Ciobanu geeft een lange en hoge pass. Montero rent richting de bal. Montero geeft een lange en hoge pass. Vécsey is nu in balbezit. Vécsey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Németh bereikt de bal nog maar net als eerste. Németh speelt de bal door. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas schiet op doel. Dybowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - Strzelec Ursynoow 1:0

29e minuut.
Németh passt de bal met de wreef. Vécsey is nu in balbezit. Trňálek verovert de bal door een tackle van achteren. Papović verovert de bal door een tackle van achteren. Papović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Bojkiewicz onderschept slim de pass. Bojkiewicz speelt de bal door. Carreño is nu in balbezit. Carreño schiet op doel. Pachón Mosquero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Calinho Team - Strzelec Ursynoow 1:1

37e minuut.
de Partenon rent richting de bal. de Partenon passt de bal met de wreef. Carreño rent richting de bal. Carreño haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Okal de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vécsey kopt de bal weg. Trňálek geeft de bal voor. Ángel kopt de bal weg. de Partenon rent richting de bal. de Partenon schiet op doel. Pachón Mosquero bokst de bal weg.

45e minuut.
Ángel kopt de bal weg. Okal is nu in balbezit. Carreño verovert de bal door een tackle van achteren. Carreño draait met de bal, schiet en ... Pachón Mosquero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - Strzelec Ursynoow 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calinho Team 57%, Strzelec Ursynoow 43%.
Calinho Team - Strzelec Ursynoow 1:2

46e minuut.
de Partenon is nu in balbezit. de Partenon passt de bal zonder na te denken. Carreño rent richting de bal. Carreño schiet op doel. Pachón Mosquero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Ciobanu probeert de bal met de borst te controleren. Okal bereikt de bal nog maar net als eerste. Okal geeft een lange en hoge pass. Papović is nu in balbezit. Papović haalt uit met een fantastische trap. Dybowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Szulimowski passt de bal in één keer door. de Partenon heeft problemen om de bal te vangen. de Partenon speelt de bal door. Carreño rent richting de bal. Carreño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Montero geeft de bal voor. Papović kopt de bal weg. Prusak probeert de bal aan de voet te houden. Bastidas rent richting de bal. Bastidas haalt uit met een fantastische trap. Dybowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Flo verovert de bal door een tackle van achteren. Flo geeft een hoge lob. Papović kopt de bal weg. Bastidas rent richting de bal. Bastidas draait met de bal, schiet en ... Dybowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Bojkiewicz rent richting de bal. Vlad onderschept slim de pass. Németh met een sublieme pass. Papović rent richting de bal. Papović haalt uit met een fantastische trap. Dybowski bokst de bal weg.

86e minuut.
Németh passt de bal zonder na te denken. Szulimowski heeft problemen om de bal te vangen. Szulimowski geeft de bal voor. Carreño rent richting de bal. Carreño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - Strzelec Ursynoow 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calinho Team 47%, Strzelec Ursynoow 53%.
Calinho Team - Strzelec Ursynoow 1:3