Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łubin F.C. FC Koło STAR
koks Tactiek Taka sobie taksa
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
65.7 gemiddelde waardering 68.9
excellent Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
formidable Verdedigen outstanding


4e minuut.
Tolj probeert naar een medespeler te passen. Tetwin is nu in balbezit. Racine maakt een afschuwelijke overtreding. Racine krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ciocan is nu in balbezit. Ciocan passt de bal in één keer door. Fytanidis is nu in balbezit. Fytanidis geeft een lange en hoge pass. Cattonaro krijgt zijn hoofd ertegen. Tolj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ciocan rent richting de bal. Ciocan passt de bal met de wreef. Daar is Herbski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cattonaro verovert de bal door een tackle van achteren. Cattonaro haalt uit met een fantastische trap. Tolj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Ujazdowski is nu in balbezit. Ujazdowski met een sublieme pass. Fytanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fytanidis geeft een lange en hoge pass. Cattonaro maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Ciocan passt de bal zonder na te denken. Fytanidis is nu in balbezit. Fytanidis geeft een hoge lob. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Daar is Aznavour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aznavour passt de bal met de wreef. van Ginkel rent richting de bal. van Ginkel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - FC Koło STAR 1:0

41e minuut.
Cattonaro kopt de bal weg. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour begaat een overtreding. Aznavour krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łubin F.C. 68%, FC Koło STAR 32%.
Łubin F.C. - FC Koło STAR 1:0

60e minuut.
Tetwin passt de bal in één keer door. Daar is Fytanidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonglík bereikt de bal nog maar net als eerste. Fytanidis geeft een lange en hoge pass. Cattonaro springt en kopt de bal. Tolj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Dziamgot passt de bal met de wreef. Bäumer is nu in balbezit. Bäumer probeert naar een medespeler te passen. Cattonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattonaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lică komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ciocan met een sublieme pass. Fytanidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fytanidis geeft een hoge lob. Lică krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łubin F.C. 71%, FC Koło STAR 29%.
Łubin F.C. - FC Koło STAR 1:0