Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calinho Team AZ Chorzów
Showdown Tactiek 5-3-2P ATAK*
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
63.4 gemiddelde waardering 64.6
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Chardon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esposito bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito geeft een lange en hoge pass. Petaloudas springt en kopt de bal. Pachón Mosquero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - AZ Chorzów 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Chardon de bal. Chardon passt de bal met de wreef. Petaloudas rent richting de bal. Petaloudas haalt uit met een fantastische trap. Pachón Mosquero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - AZ Chorzów 0:2

9e minuut.
Inworp. Chałabada met een snelle inworp. Opdam rent richting de bal. Opdam draait met de bal, schiet en ... Pachón Mosquero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - AZ Chorzów 0:3

15e minuut.
Chardon verovert de bal door een tackle van achteren. Chardon met een sublieme pass. Esposito bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito geeft de bal voor. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chałabada zal de hoekschop nemen. Chiaino kopt de bal weg. Chardon geeft een lange en hoge pass. Petaloudas krijgt zijn hoofd ertegen. Pachón Mosquero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Ciobanu geeft een hoge lob. Kotnik geeft een lange en hoge pass. Petaloudas kopt de bal weg. Chardon geeft een hoge lob. Opdam maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Esposito verovert de bal door een tackle van achteren. Esposito speelt de bal door. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - AZ Chorzów 0:4

32e minuut.
Bastidas passt de bal in één keer door. Chiaino met een sublieme pass. Casserly geeft een hoge lob. Petaloudas heeft problemen om de bal te vangen. Petaloudas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Chardon geeft een lange en hoge pass. Okal heeft problemen om de bal te vangen. Flo bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam verovert de bal door een tackle van achteren. Opdam schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Esposito is nu in balbezit. Esposito passt de bal in één keer door. Chardon is nu in balbezit. Chardon geeft een lange en hoge pass. Petaloudas springt en kopt de bal. Pachón Mosquero bokst de bal weg.

38e minuut.
Petaloudas is nu in balbezit. Ciobanu is nu in balbezit. Petaloudas verovert de bal door een tackle van achteren. Petaloudas haalt uit met een fantastische trap. Pachón Mosquero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Flo geeft de bal voor. Inworp. Chałabada met een snelle inworp. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Chardon heeft problemen om de bal te vangen. Chardon probeert naar een medespeler te passen. Petaloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Petaloudas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - AZ Chorzów 0:5

45e minuut.
Chardon rent richting de bal. Chardon speelt de bal door. Opdam rent richting de bal. Opdam schiet op doel. Okal probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calinho Team 67%, AZ Chorzów 33%.
Calinho Team - AZ Chorzów 0:5

46e minuut.
Maccio komt het veld opgelopen. Aalai komt het veld opgelopen. Boiocchi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Okal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chałabada met een snelle inworp. Aalai is nu in balbezit. Aalai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - AZ Chorzów 0:6

60e minuut.
Németh is nu in balbezit. Németh geeft een lange en hoge pass. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas haalt uit met een fantastische trap. Boiocchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotoane komt het veld opgelopen. Żulewski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Chałabada geeft de bal voor. Chardon is nu in balbezit. Chiaino begaat een overtreding. Chiaino krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Kotoane kopt de bal weg. Chardon rent richting de bal. Chardon geeft een hoge lob. Petaloudas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - AZ Chorzów 0:7

75e minuut.
Papović passt de bal met de wreef. Kotoane rent richting de bal. Kotoane speelt de bal door. Vécsey rent richting de bal. Vécsey schiet op doel. Boiocchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Maccio verovert de bal door een tackle van achteren. Maccio passt de bal in één keer door. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon geeft de bal voor. Petaloudas springt en kopt de bal. Pachón Mosquero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Żulewski is nu in balbezit. Czyrak rent richting de bal. Żulewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żulewski haalt uit met een fantastische trap. Boiocchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - AZ Chorzów 1:7

86e minuut.
Klungelig pakt Montero de bal. Chałabada rent richting de bal. Chałabada passt de bal zonder na te denken. Aalai rent richting de bal. Aalai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Casserly geeft een lange en hoge pass. Chiaino bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaino geeft een hoge lob. Papović rent richting de bal. Papović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calinho Team 53%, AZ Chorzów 47%.
Calinho Team - AZ Chorzów 1:7