Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AZ Chorzów Strzelec Ursynoow
5-3-2P ATAK* Tactiek strzelec_m_P
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
66.3 gemiddelde waardering 64.1
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


9e minuut.
Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trňálek verovert de bal door een tackle van achteren. Chałabada maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chałabada naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
de Partenon rent richting de bal. Esposito verovert de bal door een tackle van achteren. Esposito passt de bal zonder na te denken. Petaloudas rent richting de bal. Petaloudas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Casserly neemt vlug de vrije trap. Krachel kan de bal niet met de borst controleren. Chardon rent richting de bal. Chardon geeft een lange en hoge pass. Opdam springt en kopt de bal. Dybowski bokst de bal weg.

40e minuut.
Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon speelt de bal door. Klungelig pakt Petaloudas de bal. Petaloudas draait met de bal, schiet en ... Dybowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AZ Chorzów - Strzelec Ursynoow 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Chorzów 47%, Strzelec Ursynoow 53%.
AZ Chorzów - Strzelec Ursynoow 1:0

47e minuut.
Daar is Chardon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chardon geeft een lange en hoge pass. Krachel kopt de bal weg. Petaloudas rent richting de bal. Petaloudas draait met de bal, schiet en ... Dybowski bokst de bal weg.

49e minuut.
Ángel rent richting de bal. Czyrak is nu in balbezit. Czyrak passt de bal in één keer door. Opdam is nu in balbezit. Opdam schiet op doel. Dybowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Esposito kopt de bal weg. Nazábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazábal passt de bal met de wreef. de Partenon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Partenon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Fantacco heeft problemen om de bal te vangen. Petaloudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon geeft de bal voor. Opdam krijgt zijn hoofd ertegen. Dybowski bokst de bal weg.

76e minuut.
Fantacco met een snelle inworp. Szulimowski is nu in balbezit. Bojkiewicz speelt de bal door. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon haalt uit met een fantastische trap. Dybowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
de Partenon met een sublieme pass. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojkiewicz geeft een lange en hoge pass. Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AZ Chorzów 55%, Strzelec Ursynoow 45%.
AZ Chorzów - Strzelec Ursynoow 1:0