Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: OLML Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17508
OLML Asiory
mourinho Tactiek td1c
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 60.3
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


9e minuut.
do Nascimento passt de bal in één keer door. Niżnik is nu in balbezit. Niżnik passt de bal in één keer door. Korda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - Asiory 0:1

13e minuut.
Lindhjem geeft een lange en hoge pass. Waltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclercq begaat een overtreding. Leclercq krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klungelig pakt Waltner de bal. Łoszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszkowski passt de bal met de wreef. Waltner rent richting de bal. Waltner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Niżnik onderschept slim de pass. Niżnik probeert naar een medespeler te passen. Pic rent richting de bal. Pic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - Asiory 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLML 57%, Asiory 43%.
OLML - Asiory 0:2

51e minuut.
Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Korda verovert de bal door een tackle van achteren. Korda speelt de bal door. Pic is nu in balbezit. Pic schiet op doel. Pfyffer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Pic onderschept slim de pass. Pic met een sublieme pass. Paccagnella bereikt de bal nog maar net als eerste. Korda verovert de bal door een tackle van achteren. Korda draait met de bal, schiet en ... Pfyffer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Pic rent richting de bal. Pic passt de bal in één keer door. Dachev is nu in balbezit. Korda verovert de bal door een tackle van achteren. Korda schiet op doel. Pfyffer bokst de bal weg.

62e minuut.
Dachev is nu in balbezit. Pic onderschept slim de pass. Pic passt de bal met de wreef. Korda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Urke verovert de bal door een tackle van achteren. Waltner is nu in balbezit. Urke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Waltner raakt geblesseerd tijdens het duel. Waltner legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zaramella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Łoszkowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Morosini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLML 60%, Asiory 40%.
OLML - Asiory 0:2