Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: zajacowo Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 15183
zajacowo AC Pilan
newer3 Tactiek Main
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 55.3
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen goed
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Daar is Natouri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şuteu verovert de bal door een tackle van achteren. Şuteu geeft de bal voor. Klungelig pakt Pop de bal. Pop draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Boğatay is nu in balbezit. Sahnoun begaat een overtreding. Boğatay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şuteu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boğatay krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Gudžoski bokst de bal weg.

32e minuut.
Pop is nu in balbezit. Moczybród tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pop raakt geblesseerd tijdens het duel. Bralewski met een snel genomen vrije trap. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Şuteu verovert de bal door een tackle van achteren. Şuteu geeft een hoge lob. Pop kopt de bal weg. Boğatay rent richting de bal. Boğatay haalt uit met een fantastische trap. Gudžoski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Orsós met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Martínez de bal. Jamróz probeert naar een medespeler te passen. Boğatay is nu in balbezit. Boğatay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero onderschept slim de pass. Madero geeft een hoge lob. Pop is nu in balbezit. Pop draait met de bal, schiet en ... Gudžoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zajacowo 44%, AC Pilan 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zajacowo - AC Pilan 0:0

52e minuut.
Yusifli is nu in balbezit. Yusifli geeft de bal voor. Inworp. Barkó met een snelle inworp. Martínez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Espadas rent richting de bal. Espadas geeft de bal voor. Jamróz onderschept slim de pass. Barkó rent richting de bal. Barkó geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Martínez passt de bal in één keer door. Barkó is nu in balbezit. Barkó geeft de bal voor. Ştrudel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Şuteu heeft problemen om de bal te vangen. Bralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bralewski met een sublieme pass. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop haalt uit met een fantastische trap. Gudžoski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Amakato geeft een hoge lob. Inworp. Espadas met de inworp. Ştrudel is nu in balbezit. Ştrudel schiet op doel. Orsós bokst de bal weg.

89e minuut.
Bralewski probeert naar een medespeler te passen. Boğatay bereikt de bal nog maar net als eerste. Boğatay passt de bal met de wreef. Pop is nu in balbezit. Pop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zajacowo 41%, AC Pilan 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zajacowo - AC Pilan 0:0