Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łubin F.C. AZ Chorzów
koks Tactiek 5-3-2P ATAK*
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
66.3 gemiddelde waardering 65
formidabel Schieten formidabel
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


13e minuut.
Petaloudas passt de bal zonder na te denken. Chardon rent richting de bal. Chardon passt de bal met de wreef. Petaloudas is nu in balbezit. Petaloudas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Katkūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Esposito geeft de bal voor. Valverde kan de bal niet met de borst controleren. Petaloudas is nu in balbezit. Petaloudas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Aznavour kopt de bal weg. Sipina kan de bal niet met de borst controleren. Katkūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina onderschept slim de pass. Sipina schiet op doel. Gavoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Racine passt de bal zonder na te denken. Daar is Aznavour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aznavour passt de bal in één keer door. van Ginkel rent richting de bal. van Ginkel draait met de bal, schiet en ... Gavoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Nyczko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Motten komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Colţan passt de bal zonder na te denken. Aznavour probeert naar een medespeler te passen. van Ginkel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ginkel schiet op doel. Gavoto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - AZ Chorzów 1:0

29e minuut.
Racine bereikt de bal nog maar net als eerste. Katkūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Racine schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Racine krijgt een gele kaart. Katkūnas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Aznavour met een sublieme pass. Colţan is nu in balbezit. Colţan passt de bal zonder na te denken. van Ginkel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ginkel haalt uit met een fantastische trap. Gavoto bokst de bal weg. Casserly probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kotnik de bal. van Ginkel verovert de bal door een tackle van achteren. van Ginkel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Esposito bereikt de bal nog maar net als eerste. Esposito passt de bal in één keer door. Daar is Chardon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chardon geeft de bal voor. Petaloudas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Łubin F.C. - AZ Chorzów 1:1

42e minuut.
Esposito rent richting de bal. Esposito passt de bal in één keer door. Petaloudas is nu in balbezit. Petaloudas draait met de bal, schiet en ... Agirrezabala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - AZ Chorzów 1:2

43e minuut.
Motten bereikt de bal nog maar net als eerste. Petaloudas is nu in balbezit. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon geeft de bal voor. Opdam krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łubin F.C. 52%, AZ Chorzów 48%.
Łubin F.C. - AZ Chorzów 1:2

54e minuut.
Chardon geeft een hoge lob. Petaloudas is nu in balbezit. Valverde legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petaloudas raakt geblesseerd tijdens het duel. Opdam legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Katkūnas rent richting de bal. Katkūnas geeft een hoge lob. Colţan kopt de bal weg. van Ginkel is nu in balbezit. van Ginkel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Racine bereikt de bal nog maar net als eerste. Racine passt de bal in één keer door. Sipina is nu in balbezit. Sipina schiet op doel. Gavoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Łubin F.C. - AZ Chorzów 2:2

71e minuut.
Başkafa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chardon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chardon probeert naar een medespeler te passen. Petaloudas rent richting de bal. Petaloudas haalt uit met een fantastische trap. Agirrezabala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Katkūnas. Sipina raakt geblesseerd tijdens het duel. Racine zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. van Ginkel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
van Ginkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotnik rent richting de bal. van Ginkel verovert de bal door een tackle van achteren. van Ginkel haalt uit met een fantastische trap. Gavoto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łubin F.C. - AZ Chorzów 3:2

81e minuut.
Motten geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maccio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Petaloudas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Łubin F.C. - AZ Chorzów 3:3

85e minuut.
Małek met een sublieme pass. Aznavour rent richting de bal. Aznavour met een sublieme pass. Sipina bereikt de bal nog maar net als eerste. Sipina draait met de bal, schiet en ... Gavoto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łubin F.C. 52%, AZ Chorzów 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Łubin F.C. - AZ Chorzów 3:3