Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Strzelec Ursynoow zajacowo
strzelec_m_P Tactiek newer3
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.1 gemiddelde waardering 61
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


4e minuut.
Barkó rent richting de bal. Barkó geeft een lange en hoge pass. Nazábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Štainer onderschept slim de pass. Štainer haalt uit met een fantastische trap. Dybowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski passt de bal in één keer door. de Partenon bereikt de bal nog maar net als eerste. de Partenon geeft een hoge lob. Carreño krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Ángel passt de bal in één keer door. Bojkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Carreño rent richting de bal. Carreño haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Butnăreanu de bal onder controle te krijgen. Gudžoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Barkó onderschept slim de pass. Barkó passt de bal zonder na te denken. Espadas is nu in balbezit. Espadas geeft de bal voor. Štainer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri begaat een overtreding. Natouri krijgt een gele kaart.

28e minuut.
de Partenon geeft een lange en hoge pass. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel geeft de bal voor. Daar is Carreño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carreño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Strzelec Ursynoow - zajacowo 1:0

32e minuut.
Ştrudel rent richting de bal. Trňálek verovert de bal door een tackle van achteren. Trňálek geeft een lange en hoge pass. Ángel is nu in balbezit. Ángel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
de Partenon is nu in balbezit. de Partenon speelt de bal door. Ángel is nu in balbezit. Ángel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Carreño de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Natouri geeft een hoge lob. Barkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazábal maakt een afschuwelijke overtreding. Nazábal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Barkó is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martínez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Štainer is nu in balbezit. Štainer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Strzelec Ursynoow - zajacowo 1:1

45e minuut.
Butnăreanu is nu in balbezit. Butnăreanu geeft een lange en hoge pass. Ştrudel kopt de bal weg. Espadas rent richting de bal. Espadas geeft een lange en hoge pass. Dybowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strzelec Ursynoow 46%, zajacowo 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Strzelec Ursynoow - zajacowo 1:1

59e minuut.
Bojkiewicz geeft de bal voor. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Butnăreanu zijn tegenspeler op de grond. Ángel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bojkiewicz komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Barkó rent richting de bal. Barkó passt de bal zonder na te denken. Štainer rent richting de bal. Štainer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Prusak geeft een hoge lob. Martínez rent richting de bal. Bojkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bojkiewicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

68e minuut.
Espadas is nu in balbezit. Espadas geeft een lange en hoge pass. Szulimowski heeft problemen om de bal te vangen. Štainer rent richting de bal. Štainer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Pucek controleert de bal met de borst. Szulimowski rent richting de bal. Szulimowski passt de bal in één keer door. Ángel rent richting de bal. Ángel draait met de bal, schiet en ... Gudžoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ştrudel stond buitenspel. Krachel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Natouri heeft problemen om de bal te vangen. Ángel is nu in balbezit. Ángel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Strzelec Ursynoow 55%, zajacowo 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Strzelec Ursynoow - zajacowo 1:1