Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calinho Team OLML
Showdown Tactiek mourinho
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 59.6
formidabel Schieten solide
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Kotoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Docan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotoane is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żulewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bastidas krijgt zijn hoofd ertegen. Pfyffer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Deptuch speelt de bal door. Németh rent richting de bal. Németh passt de bal met de wreef. Papović heeft problemen om de bal te vangen. Papović draait met de bal, schiet en ... Pfyffer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - OLML 1:0

22e minuut.
Chiaino rent richting de bal. Chiaino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bartley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Docan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kotoane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotoane passt de bal zonder na te denken. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - OLML 2:0

36e minuut.
Bastidas rent richting de bal. Bastidas passt de bal zonder na te denken. Paccagnella onderschept slim de pass. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chiaino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotoane rent richting de bal. Kotoane probeert naar een medespeler te passen. Papović rent richting de bal. Papović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Paccagnella kopt de bal weg. Klungelig pakt Docan de bal. Papović speelt de bal door. Żulewski rent richting de bal. Żulewski draait met de bal, schiet en ... Pfyffer bokst de bal weg.

40e minuut.
Dachev geeft de bal voor. Németh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dachev de bal. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas haalt uit met een fantastische trap. Pfyffer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calinho Team 34%, OLML 66%.
Calinho Team - OLML 2:0

62e minuut.
Kotoane met een sublieme pass. Bastidas rent richting de bal. Bastidas passt de bal zonder na te denken. Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski haalt uit met een fantastische trap. Pfyffer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Montero met een snelle inworp. Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski met een sublieme pass. Bastidas rent richting de bal. Bastidas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Montero is nu in balbezit. Montero geeft de bal voor. Bastidas kopt de bal weg. Papović rent richting de bal. Papović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Strada geeft de bal voor. Inworp. Kotoane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papović is nu in balbezit. Papović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Pfyffer met een harde bal richting middenveld. Montero speelt de bal door. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas schiet op doel. Pfyffer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Kotoane met een snelle inworp. Németh met een sublieme pass. Żulewski is nu in balbezit. Bastidas rent richting de bal. Bastidas draait met de bal, schiet en ... Pfyffer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Papović speelt de bal door. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas speelt de bal door. Żulewski rent richting de bal. Żulewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Paccagnella bereikt de bal nog maar net als eerste. Papović verovert de bal door een tackle van achteren. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas draait met de bal, schiet en ... Pfyffer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calinho Team - OLML 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calinho Team 33%, OLML 67%.
Calinho Team - OLML 3:0