Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: AC Pilan Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 36776
AC Pilan Stormblast
Main Tactiek top2
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 11
7 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
57 gemiddelde waardering 67.1
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Królicki geeft de bal voor. Madero speelt de bal door. Jamróz probeert naar een medespeler te passen. Wyleżych rent richting de bal. Wyleżych draait met de bal, schiet en ... Orsós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Madero met een sublieme pass. Jamróz probeert naar een medespeler te passen. Pop rent richting de bal. Pop draait met de bal, schiet en ... Rysio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pilan - Stormblast 1:0

13e minuut.
Wyleżych is nu in balbezit. Yusifli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wyleżych is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daar is Yusifli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linden legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Pilan - Stormblast 1:1

24e minuut.
Boğatay onderschept slim de pass. Pop is nu in balbezit. Boğatay is nu in balbezit. Pop rent richting de bal. Pop draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rysio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Królicki met een sublieme pass. Wyleżych is nu in balbezit. Yusifli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wyleżych is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Linden kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Orsós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wyleżych bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Libiszewski kopt de bal weg. Królicki heeft problemen om de bal te vangen. Królicki geeft een lange en hoge pass. Wyleżych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyleżych draait met de bal, schiet en ... Orsós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Linden is nu in balbezit. Linden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pilan - Stormblast 1:2

38e minuut.
Ziętek speelt de bal door. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu passt de bal in één keer door. Boğatay is nu in balbezit. Boğatay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pilan 61%, Stormblast 39%.
AC Pilan - Stormblast 1:2

56e minuut.
Ziętek verovert de bal door een tackle van achteren. Ziętek geeft een lange en hoge pass. Linden rent richting de bal. Linden draait met de bal, schiet en ... Orsós werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Jamróz rent richting de bal. Inworp. Jamróz met een snelle inworp. Klungelig pakt Medenica de bal. Medenica geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tunnel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wyleżych de bal. Medenica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Medenica krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Licheński kopt de bal weg. Klungelig pakt Harku de bal. Linden bereikt de bal nog maar net als eerste. Linden schiet op doel. Orsós probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Pilan - Stormblast 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Pilan 59%, Stormblast 41%.
AC Pilan - Stormblast 1:3