Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Zatory Antyczerwoni
532-Test Tactiek 532McwPM
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
50.8 gemiddelde waardering 64.3
redelijk Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Proust passt de bal met de wreef. Crăciun rent richting de bal. Oronoz onderschept slim de pass. Oronoz geeft een lange en hoge pass. Terráqueo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Terráqueo verovert de bal door een tackle van achteren. Terráqueo passt de bal in één keer door. Łuczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczka haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Quý werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łuczka kan de bal niet met de borst controleren. Hoàng Quý bokst de bal weg. Łuczka rent richting de bal. Łuczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - Antyczerwoni 0:1

10e minuut.
Oronoz is nu in balbezit. Oronoz met een sublieme pass. Klungelig pakt Grosjean de bal. Terráqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Terráqueo draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łuczka rent richting de bal. Łuczka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - Antyczerwoni 0:2

11e minuut.
Oronoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun geeft een lange en hoge pass. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak draait met de bal, schiet en ... Subocz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Kubisztal geeft de bal voor. Proust rent richting de bal. Proust met een sublieme pass. Terráqueo is nu in balbezit. Terráqueo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - Antyczerwoni 0:3

37e minuut.
Ostocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczka is nu in balbezit. Łuczka geeft een hoge lob. Yenilmeztürk rent richting de bal. Yenilmeztürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zatory 61%, Antyczerwoni 39%.
LKS Zatory - Antyczerwoni 0:3

51e minuut.
Ostocki geeft de bal voor. Amnar kopt de bal weg. Terráqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Terráqueo draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - Antyczerwoni 0:4

55e minuut.
Eseryiğit is nu in balbezit. Eseryiğit passt de bal in één keer door. Ostocki heeft problemen om de bal te vangen. Ostocki passt de bal met de wreef. Yenilmeztürk geeft de bal voor. Hoàng Quý verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Ostocki is nu in balbezit. Ostocki passt de bal in één keer door. Terráqueo is nu in balbezit. Terráqueo schiet op doel. Hoàng Quý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - Antyczerwoni 0:5

62e minuut.
Tabata kopt de bal weg. Grosjean rent richting de bal. Łuczka verovert de bal door een tackle van achteren. Terráqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Terráqueo schiet op doel. Hoàng Quý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Subocz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Łuczka kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Grosjean de bal onder controle te krijgen. Terráqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Terráqueo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Terráqueo is nu in balbezit. Terráqueo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - Antyczerwoni 0:6

67e minuut.
Klungelig pakt Wlazłowicz de bal. Łuczka onderschept slim de pass. Ostocki speelt de bal door. Gadzhev heeft problemen om de bal te vangen. Gadzhev geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łuczka maakt een snoekduik en kopt de bal. Terráqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Terráqueo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - Antyczerwoni 0:7

69e minuut.
Oronoz rent richting de bal. Yenilmeztürk probeert naar een medespeler te passen. Terráqueo is nu in balbezit. Terráqueo haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Quý werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - Antyczerwoni 0:8

75e minuut.
Yenilmeztürk passt de bal zonder na te denken. Ostocki probeert naar een medespeler te passen. Terráqueo heeft problemen om de bal te vangen. Terráqueo haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Quý probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - Antyczerwoni 0:9

78e minuut.
Proust passt de bal met de wreef. Oronoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oronoz probeert naar een medespeler te passen. Łuczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczka schiet op doel. Hoàng Quý bokst de bal weg. Terráqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Terráqueo schiet op doel. Hoàng Quý werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - Antyczerwoni 0:10

80e minuut.
Proust met een sublieme pass. Oronoz is nu in balbezit. Oronoz geeft de bal voor. Daar is Terráqueo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terráqueo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Silić speelt de bal door. Klungelig pakt Eseryiğit de bal. Terráqueo rent richting de bal. Terráqueo schiet op doel. Hoàng Quý probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Snouck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satwant is nu in balbezit. Snouck schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Snouck krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Butilă speelt de bal door. Ostocki rent richting de bal. Ostocki geeft een hoge lob. Terráqueo is nu in balbezit. Terráqueo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Zatory - Antyczerwoni 0:11

89e minuut.
Gadzhev geeft de bal voor. Yenilmeztürk is nu in balbezit. Yenilmeztürk passt de bal in één keer door. Terráqueo heeft problemen om de bal te vangen. Terráqueo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Crăciun rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Zatory 65%, Antyczerwoni 35%.
LKS Zatory - Antyczerwoni 0:11