Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devils Korea Pionier Szczecin
DevilsDD Tactiek Torb V7.2
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 57.4
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Haraburda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatepe passt de bal met de wreef. Szmigiel heeft problemen om de bal te vangen. Szmigiel draait met de bal, schiet en ... Tekiela bokst de bal weg.

11e minuut.
Łuczko speelt de bal door. Chruszcz rent richting de bal. Chruszcz geeft de bal voor. Hedrén rent richting de bal. Hedrén haalt uit met een fantastische trap. Rosiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Karatepe met een sublieme pass. Szmigiel heeft problemen om de bal te vangen. Rodighiéro rent richting de bal. Rodighiéro schiet op doel. Tekiela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Písek probeert de bal aan de voet te houden. Hedrén bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łuczko geeft een hoge lob. Oliva maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Haraburda passt de bal met de wreef. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechniczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piechniczek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devils Korea 44%, Pionier Szczecin 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Devils Korea - Pionier Szczecin 0:0

46e minuut.
Pichokov komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Łuczko met een sublieme pass. Chruszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruszcz passt de bal in één keer door. Hedrén is nu in balbezit. Hedrén schiet op doel. Rosiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piechniczek met een snelle inworp. Klungelig pakt Karatepe de bal. Karatepe geeft een hoge lob. Pichokov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - Pionier Szczecin 1:0

79e minuut.
Kusideł bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatepe verovert de bal door een tackle van achteren. Karatepe passt de bal in één keer door. Felix rent richting de bal. Felix haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Daar is Piechniczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piechniczek geeft de bal voor. Felix is nu in balbezit. Felix heeft problemen om de bal te vangen. Felix draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Konowalczyk geeft een hoge lob. Rodighiéro rent richting de bal. Písek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Písek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devils Korea 46%, Pionier Szczecin 54%.
Devils Korea - Pionier Szczecin 1:0