Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: FC Hajs Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 19884
FC Hajs Polonia 1912 Leszno
dcyc Tactiek tak
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
61.2 gemiddelde waardering 58.5
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Klungelig pakt Sagur de bal. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera passt de bal in één keer door. Dubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubicki haalt uit met een fantastische trap. Neag verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Damen rent richting de bal. Damen passt de bal in één keer door. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał geeft de bal voor. Chacana maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Isierte geeft de bal voor. Alich probeert naar een medespeler te passen. Dubicki kopt de bal weg. Čađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Damen geeft de bal voor. Chacana bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gwadera krijgt een gele kaart. Chacana raakt geblesseerd tijdens het duel. Marszał legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hajs - Polonia 1912 Leszno 0:1

24e minuut.
Marszał kopt de bal weg. Chacana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ziomkowski is nu in balbezit. Chacana verovert de bal door een tackle van achteren. Chacana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Dubicki is nu in balbezit. Dubicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Linnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović haalt uit met een fantastische trap. Neag probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Zygert kopt de bal weg. Bunikowski is nu in balbezit. Bonfim onderschept slim de pass. Bonfim geeft een lange en hoge pass. Čađenović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gzowski heeft problemen om de bal te vangen. Gzowski probeert naar een medespeler te passen. Skowroński met een sublieme pass. Čađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović draait met de bal, schiet en ... Neag probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Čađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović passt de bal in één keer door. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera schiet op doel. Neag maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hajs - Polonia 1912 Leszno 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hajs 50%, Polonia 1912 Leszno 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Hajs - Polonia 1912 Leszno 1:1

49e minuut.
Bonfim kopt de bal weg. Linnas heeft problemen om de bal te vangen. Čađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović schiet op doel. Neag probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hajs - Polonia 1912 Leszno 2:1

60e minuut.
Isierte bereikt de bal nog maar net als eerste. Isierte met een sublieme pass. Chacana is nu in balbezit. Chacana schiet op doel. Alich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hajs - Polonia 1912 Leszno 2:2

60e minuut.
Dojaś komt het veld opgelopen. Hristojević komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Skowroński geeft een lange en hoge pass. Chacana kopt de bal weg. Marszał is nu in balbezit. Marszał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hajs - Polonia 1912 Leszno 2:3

64e minuut.
Daar is Marszał, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zygert. Marszał is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bunikowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marszał krijgt zijn hoofd ertegen. Alich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Zygert geeft een lange en hoge pass. Inworp. Isierte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Damen geeft een hoge lob. Chacana krijgt zijn hoofd ertegen. Alich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Chacana passt de bal met de wreef. Isierte rent richting de bal. Isierte geeft de bal voor. Marszał rent richting de bal. Marszał schiet op doel. Alich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Damen is nu in balbezit. Damen speelt de bal door. Bunikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunikowski geeft de bal voor. Chacana rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Klungelig pakt Isierte de bal. Kamenský is nu in balbezit. Isierte verovert de bal door een tackle van achteren. Isierte geeft een hoge lob. Marszał maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hajs - Polonia 1912 Leszno 2:4

77e minuut.
Hristojević probeert naar een medespeler te passen. Čađenović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chacana. Chacana krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Gzowski onderschept slim de pass. Gzowski passt de bal zonder na te denken. Hristojević is nu in balbezit. Hristojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hajs - Polonia 1912 Leszno 3:4

86e minuut.
Kamenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Isierte verovert de bal door een tackle van achteren. Isierte met een sublieme pass. Klungelig pakt Chacana de bal. Chacana draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hajs 49%, Polonia 1912 Leszno 51%.
FC Hajs - Polonia 1912 Leszno 3:4